sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Hello Fusion, my old friend


Viime kesänä tehtiin kahdeksan vuoden jälkeen paluu Fusion Festivaaleille. Jotenkin olin jo talvella tuumannut, että kesällä voisi pitkästä aikaa käydä jossain festareilla. Ja silloinhan se pitääkin päättää, kun kerran liput tulevat myyntiin siinä ennen joulua. Tai ei siis suoraan myyntiin, vaan pitää osallistua arvontaan, jossa voi voittaa mahdollisuuden ostaa liput. Meikän säkällä tärppäsi heti ekalla yrityksellä, joten kesäsuunnitelmat oli selvillä hyvissä ajoin!


Olihan se meininki muuttunut jossain määrin siinä ajassa: alue oli laajentunut ja paljon uutta ihmeteltävää.


Eka bändi mitä käytiin katsomassa oli Ider. Tää biisi tuli, aurinko oli laskemassa, tanssin hiekalla cola toisessa kädessä, Fusion vasta alussa. Se hetki oli niin herkkä, että ihan silmät kostui liikutuksesta.


Turmbühnen avajaiset toki käytiin myös tsekkaamassa. Mä en vaan kauaa jaksanut olla, kun olin vähän toipilaana. 10 päivää kuumetta takana ja antibiootit päällä - olin siis koko festarit aivan selvin päin, mikä olikin oikeastaan aika siisti juttu! Ainoa mikä vähän harmittaa on, ettei ollut tanssikuntoa. Mutta tuli sitä rinteessä jonkinlaista istumatanssihytkyttelyä harjoitettua :D


Ja toinen juttu ehkä, että teltassa olisi mahdollisesti ollut kivempi nukkua jos olisi ollut pieni puudutus päällä.


Päivät olivat kuumia ja kuivia, hiekka pöllysi vaan. Yöt jääkylmiä ja teltassa oli kosteaa. Muutoin leirielämä oli ihan jees. Oli hyvät eväät.
Tuolta sai mahtavia mehuja, hyvää chaita ja tujuja inkiväärishotteja, joita meikä kiskoi ihan kiitettävästi.Ruokapuoleen tuli keskityttyä tällä kertaa sitten enemmän ja syötyä kivoja vegaanimättöjä kerran pari päivässä.Yhteenvetona: kivaa oli! Käytiin kattomassa hyvien bändien lisäksi cabareta ja joku mielenkiintoinen teatteriesitys, jota Mikko osuvasti kuvaili surrealistiseksi akrobatiaksi. Tsekattiin kaikki mestat aika tarkkaan, ihasteltiin huikeita installaatioita ja testailtiin hassuja pelejä. Kiitos Fusion! Ehkä vielä taas kohtaamme.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>