keskiviikko 10. lokakuuta 2018

Touhukas toukokuu


Silloin oli kesä vielä edessä ja parsakausi parhaimmillaan. Keksin kivan bulgurlisukkeen (resepti instassa). Tehtiin vappupiknik olohuoneen lattialle.

Naamioiduin kerran jos toisenkin. Siinä välissä kävin Lissabonissa haistelemassa viisutuulia (perusteellisempi raportti löytyy matkablogistani).


Portugalista matkaan tarttui myös Kapsulaatikko! Berliinissä hän majoittautui sangen viehättävässä kämpässä.

Lounasta runsaalla soosilla ja vaaleanpunaisia kylpyjä harmaampien sadepäivien piristykseksi.
Lisää parsaa (ja seitanpihviä) ja taideterapiaa!


Sukellettiin lapsuus- ja nuoruusvuosiin.


Yksi vuosittaisista kohokohdista, eli viisufinaali koitti. Perinteikkäästi suuntasimme sitä Kreuzbergin ulkoilmakinoon katselemaan.Noin! Ja niin sulkeutui viisuradio loppuvuodeksi.

Toukokuussa juhlittiin myös Loveboat-hengessä Ullan synttäreitä.
Sitten alkoi armoton pyöräily. Oli nimittäin töissä askel/pyöräilyhaaste. Olin alkukuun missannut lomailun tähden, joten loppukuu meni sitten sotkiessa - ei haitannut vaikka satoi kaatamalla - meikä tartti nekin kilsat.No onneksi jouduin myrskyjen uhriksi vain kotiintulomatkalla pari kertaa. Tein töiden jälkeen pyöräretkiä vähän kauemmaskin: katsoin kartasta kivan oloisia paikkoja minne suunnistaa ja löysinkin täydellisiä pysähdyspaikkoja Berliinin laidoilta ja vähän muualtakin ja niin sain lopulta sen 330 km kasaan ansaitakseni palkinnon!

Muuan kuuma perjantai pyöräilin Flughafenseelle, jonne Mikkokin lopulta julkisilla löysi tiensä.Sovittiin, että minä tuon eväät ja Mikko kaljat.


Talviturkki lähti näin poikkeuksellisesti siis jo toukokuussa!

Oli myös musisointipiknik puistossa. 


Duunia


Sateenkaaria


Ja firmenlauf. Jopa paransin viime vuodesta - nollatreenillä. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>