perjantai 20. heinäkuuta 2018

Huhhuh huhtikuuta


Kevät saapui tänä vuonna rytinällä. Palasin pääsiäisen vietosta lumisesta Suomesta kevät-kesäiseen Berliiniin. Oli syntämäpäiväni, aurinko paistoi ja minulla vapaata. Sweet!


Rewestä evästä ja piknikille Humboldthainin puistoon. Kiivettiin Flakturmeille ja vihdoin viimein päästiin nuo pöydätkin testaamaan. Ihan hyvin lensi noppa, joskin tulokset aika mitättömiä olivatkin.Lähimaastosta löytyy aika paljon noita Findus-töherryksiä ja mulle tulee aina mieleen pakastevihannekset. Mutta nyt vasta hokasin, että sehän on myös "find us" - woah, mind blown.


Sain räätälöidyn kukkakimpun. Jotain alliumeja, ihan nimen puolesta valittiin.

Työkaverit muistivat aivan ihanalla kortilla:Pääsin aloittamaan lenkkeilykauden. Kivaa oli, mutta siihen yhteen kertaan se on jäänytkin. Kun on aina ja koko ajan kaikkea muuta olevinaan.Oli bileet, mitä Mikko oli mukana järkkäilemässä. Autoin leipomalla artisteille sitruunapuusteja.

Poikkitaiteellinen konserttipläjäys Moabitin vanhassa kirkossa. Discopalloja, valoja ja paljon savua.
Jatkobileet viereisellä klubilla, jonne suunnattiin spätikaljan kautta. Aamun koittaessa kotia kohti.

Käytiin toistamiseen testaamassa vietnamilainen Nong Nia, kun kerran oli vieraita kylässä. Hyvä oli tälläkin kertaa. Otin jonkun hyvän drinksun ja lalot-lehtiin käärittyä seitania,  joka tarjottiin runsaalla salaatti/yrttipedillä, nuudeleita oli siinä myös ja jotain ihanaa lientä.


Hieno vessa kannattaa käydä myös kurkkaamassa :D

Grillikausikin tuli heti oitis korkattua! 


Välillä satoi, tai ainakin yhtenä päivänä. Mutta se oli sellainen lämmin kesäsade. Niin ihanaa, että meinasin pakahtua onnesta. Rakastan kevättä.

Erinäisiä keittiökokeiluja, tarveellisiä välipalaherkkuja havitellen.

Puisto ja parasta radleria after work.


Ja muuan sunnuntai testasin veriappelsiinilimsa-bissen, joka oli ihan vallan suomalaiseksi nimetty. Ei hajuakaan miksi, mutta ihan jees oli.


Töitä tuli väännetteä, välillä viikonloppuisinkin. 


Mutta kuinka mukavaa olikaan päästä lounastauoille aurinkoon!


Minusta tällä puulla oli kaunis varjo.


Jätskitkin kävi syötyä. Hirveesti kesäjuttuja tuli suoritettua siis jo hyvissä ajoin huhtikuussa. Ja hyvä niin. Kohta on jo elokuu ja tuntuu, että aika on vain valunut. Aika paljon ja pitkään tullut sairasteltuakin. No mutta, eiköhän tässä vielä kesästä jouda nauttimaan ennen joulukautta ^^.


Kesälomakin vasta edessä. Vielä muutama arkimaanantai sitä ennen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>