perjantai 11. toukokuuta 2018

Valo, viini, väsymys. Haiskahtaa keväältä.


Siinä on jotain hienoa, kun ei enää tarvikaan herätä pimeyteen.


Kävin vihdoin viimein testaamassa ilmajoogan. Eihän siitä ollutkaan puhetta kuin muutaman vuoden jo ollut.Oli kivaa! Hämmentävän helppoa oikeastaan. Menin toistekin.


Perunoita olen syönyt silloin tällöin, mutta karsinut valkoisen pastan ja riisin ruokavaliostani. Toisinaan täysjyväspagettia ja luonnonriisiä, mutta muutoin vaan juureksia lisukkeena. Hyödyntänyt erilaisia kasvisproteiineja. Se sopii minulle!


Joskus joutuu olosuhteiden pakosta vähän joustamaan. Esim. jos saa mainospostissa kupongin, jolla saa paikallisesta huonekaluliikkeestä ilmaisen skumpan ja edukkaan kakkupalan.


Kyllä kelpasi! Hienot maisematkin:

Kävimme trampoliinihallissa (Jump House) - olin saanut nimittäin jokunen vuosi sitten työkavereilta lahjakortin: tunnin pomppimiset kahdelle hengelle.


Oli se vähän pelottavaa, hauskaa toki, mutta minä olen enemmän Jumping Fitness -tyttö. Siinä pystyy tilanteet hallitsemaan vähän paremmin :D


Juhlia. Sellaisia, jotka siirtyvät paikasta toiseen mukanani. Kaikki irti - seuratkaa kärkiryyppääjää.Työpaikalla avautui uusi osio, jonne paistaa aurinko! My precious, päivien pelastus.


Luin siinä tauoillani kirjankin. Eppu Nuotio: Mutta minä rakastan sinua. Varsin kelvollinen.


Tein kevätsiivoilujen ohessa palapelin. 
Euroviisukausi! Tänä vuonna kun ei hirveän laaja UMK ollut, niin päätin seurailla eri maiden karsintojen finaaleja. Iloa ja ohjelmaa riitti näin useammallekin viikonlopulle. Parhaat putoajat päätyivät omaan Spotify-soittolistaansa.


Täytimme yksitoista vuotta. 


Sen kunniaksi romanttinen illallinen kotosalla: linssi-feta-tahinitäytteiset kesäkurpitsat (resepti meikän ruokainstassa) ja (seitan) steaksit. 


Oli leffan tiimi ensi-ilta ja sen jälkeen kuulemma huikeet paardit. Mutta minä menin kotiin nukkumaan - olenhan töissä käyvä ihminen.


Väsyin. 


Ajattelin, jospa hiustenvärjäys vähän piristäisi.
Suuret suunnitelmat, mutta huuhtelu teki lopputulosesta paljon harmonisemman. Musisoitiin Annin kanssa yksi ilta ja se oli ihanaa! Sit mentiin Zur Quelleen. Joo.


Ihana valo.Firman talvibileissä puitteet oli kivat, kasvisruoka vähän keskinkertaista, mutta viini virtaavaa.
Ja niin alkoi olla helmikuu taputeltu.

Kohti kevättä ja voimistuvaa valoa!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>