sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Tammi JammiKippis ja kulaus vuodelle 2017 - olit ihan ookoo. Viskiä ja salaattia ja geometrisia kynsitarroja. Vuodenvaihteen juhlintaan kuului drinksuja,  kissoja ja teknoa. Ilotulitukset katsastettiin kollegan kattoterassilta - ei huono.
Tänä vuonna olen jopa odottanut maanantaiaamuja. Sain nimittäin siskoltani ihan käsittämättömän joululahjan: kasan kirjeitä - yksi vuoden jokaiselle maanantaille. Olin parjannut maanantaita ja hän oli sitten miettinyt, kuinka voisi auttaa kohentamaan maanantaiden asemaa mielessäni. Kuinka mieletön idea!


Joskus kuoresta saattaa paljastua kirjeen asemesta jotain muutakin, kuten vaikka lemppariarpa. Tästä kyseisetä muuten pamahti viiskybää!

Olin hankkinut kotiimme henkilökohtaisen kuutamon, joka vihdoin saapui tammikuisia iltojamme valaisemaan.Veljeni saapui kaupunkiin juhlistamaan merkkipäiväänsä. Heitettiin mm. melkoisen legendaarinen yatzy-kierros:


Parasta vapaapäivissä on brunssin mahdollisuus.  


Nimenomaa itse tehdyn. Ravitsevan, raikkaan ja herkullisen. 


Käytiin suorittamassa steampunk-henkinen pakohuone Final Escapessa. Meni niin täpärille, että ihan kauhistuttaa.


Kaljakaupan kautta meille pelaamaan Illuminatia pitkästä aikaa! Senefelderplatzin ja Rosa-Luxemburg-Platzin välimaastossa on älyttömän valikoiman omaava Flaschbierschop. Meikäläisen ostoskoriin valikoitui suklaaporteria, sitruuna-timjami gosea ja hasselpähkinä alea.Tuliaisiakin nautittiin. Niinä päivinä tuli myös jokunen Metro-peli pelattua. Minä voitin ne kaikki! Jotenkin vaan olen (toistaiseksi) voittamaton kyseisessä pelissä. Eikä Mikko ehkä enää koskaa halua pelata sitä "tyhmää peliä".Niinä päivinä oli myös järkyttävän kylmää ja viimaisaa ulkona. Eikä ajatus kaljakorin ronttaamisesta meille niin älyttömästi houkutellut, vaan eipä hätää! Saahan sitä oluttakin tilattua kotiinkuljetuksella. Durst Express toimitti meille 90 minuutissa korillisen juotavaa, vieläpä ilman toimituskuluja. Kyllä nykyaika on hienoa.
Ravinnon suhteenkin edettiin mahdollisimman mutkatonta reittiä pitsat tilaamalla.Kaikki tämä siksikin, että piti säästellä vähän energioita illan tanssisuoritukseen!Kivaa oli!

Sunnuntai koitti.


Paljon onnea vaan ja daimkakku.

Illalla pöytävaraus The Birdiin.Kasvisburgerinsa Lousy Hunter saa kyllä meikältä hyvät pojot. Melkoista settiä!


Vielä piipahdettiin malkaisevilla Zum Starken Augustissa. Kortinpeluu kiinnosti, muttei ollut pakkaa mukana. Käväisin matkan varrella jokaisessa spätissä kysymässä löytyykö pelikortteja valikoimasta. Lopulta tärppääsi!


Tuprutteli sitä luntakin välillä. Mitä turhuutta. Eikö ne lumet voisi sijoittaa joulukuulle ja sitten tulisi se kevät? Jokavuotinen toiveeni.

Käytiin äänestämässä ja samalla tsekkaamassa suurlähetystön Suomi Design -näyttely.


Passin umpeutumisen lähestyessä oli aika pystyttää kotistudio ja taltioida itselleen uusi identiteetti.


Semmoiset muutokset onkin ihan hyvästä. Sievoinen aikuistuminen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>