sunnuntai 13. elokuuta 2017

Viisuviikkomuistelo


Tiedän, nyt on euroviisuton kausi meneillään (ainakin joissakin (=meikäläisen) piireissä), vaan minkäs teet. Tällasta matskua nyt olen hautonut kuukausia koneellani ja näin elokuisen sunnuntain iloksi ajattelin piiitkästä aikaa tänne vähän kirjoitella.


Noniin siis, toukokuu ja Euroviisu-loma! Anneka ja Iina tulivat kylään keskiviikkona. Lähdettiin kävelykselle, kirsikkabissejä ulkoiluttamaan ja parille muulle lomajuomalle.


Pysyteltiin klassikkolinjalla: aperol spritzit Trespassersissa, soleroshotit Kani Manissa ja Freitag der 13 Godotin häppäreillä.Käytiin myös neuvoa-antavilla vielä Mein Haus am Seessä, joiden johdattelemina kipitettiin "kellaribaariin" lautapelailemaan.Varsin kivat pelisessiot olikin! Jotain sheriffipeliä pelattiin jokunen rundi.


Torstaiaamuna laitoin aamiaispöydän koreaksi.Oli briossit ja kaikki!


Läksimme Treptower parkiin nauttimaan auringonpaisteesta.


Satamaravintolan tarjonta oli aika suppea (kasvissyöjälle etenkin) ja hintavahko, mutta salaattilautanen osoittautuikin positiiviseksi yllätykseksi. Lounaan jälkeen käytiin tsekkaamassa tien toisella puolen sijaitseva mahtipontinen neuvostomonumentti.


Illallahan päästiin nautiskelemaan toisesta semifinaalista! 


Nimikkoskumppaa, vähän sherryä, salaattisikuriveneitä ja juustopöytä. Namnam!


Parjantai oli shoppailupäivä. 


Se kuitenkin aloitettiin manikyyrillä (eka kerta!).Jännää.

Shoppailukierros päätettiin kiinanuudeleihin.


Ja jälkkäriksi Berliinin parasta jäätelöä! Süsse Sünden pistaasi-kurpitsansiemenöljy, aah!Ja niin koitti itse juhlapäivä! Laittauduttiin oikein antaumuksella.

Kreuzberg Freiluftkino vaan on se paras paikka kisojen katsomiseen.


Virallisille jatkoille lähdettiin SchwuZiin, jonne saatiin ensin jonottaa about tunti eikä sisäänpäästyämme kuultu yhdelläkään kolmesta tanssilattiasta mitään viisuihin viittaavaa. No jäätiin kuitenkin yhdelle joraamaan, ja luojan thänks valittiin oikein, koska pian niitä viisujakin kajahti ilmoille! Just tän vuoden parhaat ja myöhemmin joitain klassikoita. Mikä euforia!

Jotenkin klubilla onnistuttiin kaikki kadottamaan itsemme ja toisemme. Annekan kanssa ulkouduttuamme törmättiin kadulla suomalaiseen tyttöön, jonka kanssa käytiin vielä sporttibaarissa yksillä, tai puolikkailla.


Juhlinnalle vastapainona viimeiset lomapäivät nautittiin luonnonrauhasta. Suunnattiin Tiergarteniin ja käytiin vuokraamassa soutuvene Café am Neuen Seeltä.Suomalaiset airot!

Pikku äksidentti kävi, kun oksa tarttui Annekan päähän ja heitti aurinkolasit jorpakkoon. Hetki koitettiin siinä huovata ja soutaa niitä paikantaen, mutta ei onnistuttu missiossa. Voihan höh!


Käveltiin  Schleusenkrugiin puimaan tilannetta ja päätettiin lähteä turistikaduille metsästämään uusia.


Uudet lasit löytyi lopulta Potsdamer Platzin Arkadenista, jonka toisesta kerroksesta löytyi super laajan aurinkolasivalikoiman omaava kauppa. Ja niin sai sekin loma onnellisen päätöksensä!

Kiitos Annekalle kuvista. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>