sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Surrealismia syksyyn


Pikkuveljeni tuli kylään. Sain mieluisia tuliaisia! 


Käytiin vähän kaljalla. Ja pitsalla. Kotona otettiin matsi vanhaa kunnon Monopolia.


Seuraavana päivänä käytiin testaamassa Alexan yläkerrassa sijaitseva Claustrophobia. Pakohuone Vault 13. Oli kyllä hyvä! Pidin toteutuksesta erityisesti tekniikan osilta. Ihan hyvässä ajassa selvittiin uloskin.Siitä luontevasti kaljatelttaan puimaan suoritusta, kun sopivasti Oktoberfestit oli Alexanderplatzilla.
Illemmalla käytiin myös vihdoin tsekkaamassa Monsterkabinett. Siellä pienessä porukassa meidät johdatettiin moikkaamaan hienoja, liikkuvia robotteja. Sekin oli hyvä ja ansaitsee ehdottomasti suositteluni!Lauantaina mieleeni juolahti, että olisi myös kiva piipahtaa museossa. Tuumasin, että Torstarsselta löytyvä teollisten esineiden surrealistinen museo Panoptikum sopisi hyvin tarkoitukseen.


Jokaisella paikasta löytyvällä esineellä on oikea, teollinen käyttötarkoituksensa, mutta paikan pitäjä on järjestellyt ne surrealistisiksi kokonaisuuksiksi, lopputuloksena vähän hullu tiedemies -vibainen mesta.

Juu kyllähän siinä meni vähän aivot solmuun, miettiessä että mikähän tuokin on ja mitä siellä tehdään.

Meille päästyämme tuli viinihetki ihan tarpeeseen.


Illalla mentiin rumpubassobileisiin Gretcheniin. Ai että kun oli ihanaa pitkästä aikaa käydä tamppaamassa ja pomppimassa. Oikein euforinen fiilis tuli tanssilattialla.

Sunnuntaiaamiainen viimosen päälle - oikein lettuja paistoin, ja ne oltiin ansaittu. Neljän aikoihin aamuyöstä kun lähdettiin kotiin, mulla näytti jo aktiivisuusmittari 200% - tehokkaasti tanssittu!


Kera lakkahillon ja vaniljajäätelön. Namnam!


Sunnuntai-iltana käytiin pastalla ja siitä sitten pikku iltakävelylle Berlin leuchtet -valoja ihastelemaan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>