sunnuntai 13. marraskuuta 2016

"Jos menet kasvimaalle makaamaan ja pistät oranssin puolen maahan, tiedät miltä porkkanasta tuntuu."


Tuli aika vaihtaa väriä.


Tällainen ajatus oli päässäni muhinut jo vuosia, ja nyt ajattelin sen konkretisoida. 


Olisihan sitä ehkä paremmankin ajankohdan voinut valita - moni ajatteli minun innostuneen Suicide Squadista. No mutta, eihän se minulta toisaalta pois ole, jos joku niin haluaa luulla.


Ehkä saatoin jopa itsekin vähän leikkiä ajatuksella ja provosoida kampauksilla.


Se on liikutuksen paikka, kun ruoka-annoksessa yhdistyy herkullisuus, terveellisyys ja esteettisyys. Täysjyväspagettia, itsetehtyä pestoa, parsakaalia, punasipulia ja vihreitä papuja, kera chili-grillijuuston. Niin simppeliä, niin hyvää.

Päätin palata kuoroon, joululaulut mielessä. Hyvä päätös. On tehnyt henkisesti hirveän hyvää lauleskella taas.


Oli firmajuoksut, enkä ollut saanut treenattua nimeksikään,  mutta niin vaan tuli parannettua edellisvuoden ajasta. Huikea fiilis ja täydellinen juoksusää auringonlaskun kynnyksellä.Käytiin Mikon kanssa kiipeilemässä, tällä kertaa Wuhlheiden kiipeilymetsässä. Se oli ehkä ripauksen verran enemmän lapsille suunnattu, jos vertaa esim. Jungfernheideen. Mutta kivaa oli silti! Parin tunnin aikana ehdittiin suorittaa pari keskivaikeeta rataa lämmittelyksi ja sitten molemmat tosi vaikeat. Niissä oli kyllä pari kiperää kohtaa, mutta muuten aika helpolla meni läpi, että olishan sitä enemmänkin haastetta voinut olla.Jäätiin puistoon vielä hengailemaan, kun alkoi hiukomaan ja tsekkasin, että aika monta geokätköäkin olisi nappausetäisyydellä.

Sehän osoittautui tosi kivaksi ja isoksi puistikoksi, josta löytyi vaikka mitä! Meni omia juniakin ympäriinsä.


Että sellanen kiva retki oli se.

Bonuksena kuukauden randomit:Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>