torstai 4. elokuuta 2016Summer in the City vol. 4Eräänä kuumana sunnuntaina pakkasin kylmälaukkuun olutta, kirsikoita, leipää ja aperol spritz -vehkeet, otin Mikkoa kädestä ja johdatin Flughafenseelle. Edelleenkin lempibiitsimme Berliinissä. Rento meno ja hiekkapohja. Mitäs sitä ihminen muuta tarvitseekaan (edellä mainittu aperol spritz toki lasissa ja lasi toisessa kädessä).Liikunta on jäänyt säälittävän vähille jo siitäkin syystä, ettei lähisalilla ole ilmastointia ilmeisestikään, eikä ikkunoitakaan saa pitää auki. Vaan oon mie muutaman kerran käyny hot-pomppimassa ja paristi hot-levytankotreenissä. Joskaan ei sitä oo hirveesti jaksanut nostella jalkojaan saati painoja. Muut oon mie pyöräillyt ja kävellyt. Vähän.


Ilostuin: kanttarellejahan saa kaupasta!


Ja toisena viikonloppuna päästiin Annin kaa leikkimään Tinderiä kun sinkkutoverimme päästivät puikkoihin. Ja että meillä olikin hauskaa!Kävimme myös kirsikkakaljalla ja tantsuilla.
Ja muillakin juomilla vähän siellä sun täällä. Kunnes aamu valkeni.
Muutaman tunnin unien jälkeen olikin hyvä suunnistaa turkkilaiseen hamamiin saippuoitavaksi.


Synnit pesivät pois mutta vanhan viinan haju saattoi olla sitkeämpi tapaus.


Oli saksalais-ranskalainen juhla Brandenburgin portilla ja sen kunniaksi AIRin ilmaiskonsertti siellä.


Oli aika hienoa. Vaikka oli lauantai-ilta oli jotenkin seesteistä. Taivas oli kohtalokas, mutta oli jotenkin levollinen olo.


Illan päätteeksi vielä vähän puistohengailua. Puistohengailu kuuluu kesäyöhön yhtä lailla kuin päiväänkin.Juhlava jämäsalaatti, jozza mozzarellaa, cashewpähkinöi, rybäleit, punazibulii ym kivaa, soft bröd curryhummuksella ja oliivihummuksella ja lasissa mangolla maustettua kookosvettä, jäillä. Siinä hetkessä mietin, että oon varmaan tehnyt jotain tosi hyvää universumille kun moisista antimista pääsin nauttimaan. Muuten vaan.


Lidl-bongaus. Tosi hyviä nämä molemmat vegepitsat! Tykkäsin tykkäsin! Sattuimoisin satuin huomaamaan Dr. Oetkerin aivan samanlaiset tapaukset. Vaan olisko nää Lidlin vieneet voiton ellei sitten ole ihan sitä samaa. Joka tapauksessa: peukku!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>