keskiviikko 27. heinäkuuta 2016Sateenkaaria ja muuta mukavaa


Enimmäkseen poutaista, mutta silloin tällöin saattaa sataa. Vaan ei syytä huoleen, sillä after the rain comes the sun. Ja sateenkaari useimmitenkin.


Vaikka on ollut kaikenmoista ja oikein hösellystäkin, olen silti onnistunut hengittämään ja havoinnoimaan ympäristöni kauneutta.Olen valmistanut ruokaa rakkaudella. Melkein joka päivä. Aikaahan siihen menee, mutta on se toisaalta niin kivaa ja palkitsevaa.Muistattekos kuinka mun kasvissyöntikiinnostus alkoi ihan vaan siitä, ettei liha maistunut - ilman sen kummempia taka-ajatuksia.


No, nyt en kyllä oikeastaan syö sitäkään vähää, kanaa tai jauhelihaa, tai kalaakaan oikestaan. Koska eläimet!


Saa nyt nähdä. Silti en halua luokitella itseäni miksikään. Enkä halua olla hankala tapaus. Jos ei ole tarjolla kasvissapuskaa, niin sitten on kai syötävä jotain muuta.
Opettelin paikkaamaan polkupyörän sisäkumin! Ja sittemmin vaihtamaan koko höskän, kun paikka petti. No, toisto on tehokasta ja nyt olenkin melkoinen fillarifiksaaja.Sain uusii kavereita. Tein niille caipirinhoja ja  opetin korttipelin.Leikin myös stylistiä ja vein bailaamaan.Koukutuin totaalisesti Jane the Virginiin ja ahmin kaikki 44 jaksoa. Jatkoa odotellessa. (Hyvä sarja! En mainosten perusteella ollut innostunut, mutta kiitos siskoni suosituksen, tsekkasin. Kannatti!)

Oli firman kesäjuhlat.


Käytiin lähistöllä vähän geokätköilemässä.Muut harrasti wakeboardingia, mikä näytti hurjan hauskalta. Itse skippasin, koska olin vähän kipeä. Mutta joskus vielä pakko päästä testaamaan!Muitakin aktiviteetteja tarjolla, mutta meikä karhean kurkun varjolla joutui keskittymään viinin lipittämiseen. Ja varsin viininhöyryinen ilta siitä kehkeytyikin. 

Mitäs muuta... ainiin! Meikäläisen tälle vuodelle asettamani toive / tavoite täyttyy, kun pääsen lähikuukausina Jamaikalle työreissuun! Wohoo!


Vinkkini siis: kannatta joka vuodelle asettaa yksi isompi tavoite ja toive, jonka toteutumisen edistämiseen keskittää energiansa ja niin se homma toimii!

3 kommenttia :

 1. Ihan samanlaiset ruokafilosofiat täl hetkel, kauan tää hetki sitten kestää ja minne viekään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja hitto ku pitäis itteki harjoittaa tota pyörän korjausta, eikä aina antaa muitten korjata.

   Poista
  2. Hih! Jaa että oikeen "antaa" :D Meillä Mikko ei suostunu / joutanu / ollu kiinnostunu korjaushommiin, mutta sain miä siltä henkistä tukea ja verbaalista. Ja auttava puhelin päivysti :DD

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>