tiistai 14. kesäkuuta 2016Summer in the City


Kesä alkoi kipeillessä - vaivaa jos jonkinmoista. Lepäsin, välillä vähän hutaisten ja lopulta ihan tosissaan.


Toivottavasti sitä saisi taas olla rauhassa pidemmänkin aikaa. Terveisin kroppani.

Ei ollut oikein mitään katsottavaakaan, mutta ei se mitään, sillä minullapas olikin hyvin hyvin hyvä kirja lainassa: Rakkaudenhirviö - suosittelen.

Saimme vieraita. Ihana Oona Salla-ystävineen tuli kylään.


Raottelin vähän geokätköilyn maailmaa. Mutta sitä ennen nuuhkuteltiin laventelia.Välipalaksi hummusta ja parantavalta kuulostavaa omena-kaneli-rommijuomaa.


Tytöt pyöräyttelivät kiitokseksi yösijasta vietnamilaisen kesärullan poikineen.


Ihanan illallisen kruunasi tuoreet mansikat kerä stracciatella-jugurtin. Nii simppeli, mutta ah niin mahtava kombo! Suloinen mutta raikas.

Iltakävelyllä haettiin yksi kätkö ja esiteltiin paikalliset nähtävyydet. Sillä turistikierros nyt vaan on todistetusti parempi suorittaa pimeällä.Rullien ylijäämätäytteet toimivat mainiona ytimenä seuraavan päivän sapuskalle.


Tsemppailuhommiakin harjoitin.

Vaan ulkoilmahengailu se vasta mukavaa ajanvietettä onkin.Vein Mikon ja Annin geokätköille. Ja pomppimaan.
Pimeä ja nälkä yllättivät, joten mentiin meille kokkaamaan.Pinaattipestopastaa, herkkusieniä, minilihabulleroisia ja hedelmäistä salaattia.


Palan painikkeeksi sherryä!


Yks kaks yllättäen olikin pöytä täynnä ja se pahamainesin juomapeli käynnissä. Naurunremakkaa ja kaaosta. Hölinää ja hauskuutta kerrassaan.


Menin ehkä humalaan.

Seuraavalla viikolla piipahdin Hollannissa työreissulla, mutta siitä enemmän jossain vaiheessa matkablogissani.

Palattuani pääsin liikkumaan: oli firmajuoksentelut eli 5,5 km Firmenlauf. Ei ollut mitään tavotteita meikäläisellä, johtuen lähinnä siitäkin ettei kipeilyiltä ja reissuiltaan ollut niin päässyt treenaamaan. Hauskaa lähdettiin pitämään ja sitä pidettiin 30:07 edestä - ei pöhkömmin.


En oo koskaan liiemmin lenkkeilystä piitannut, mutta on noi juoksutapahtumat kyllä kivoja, isossa porukassa kun mennään. Ja kun on musat kohdillaan. Multa löytyi soittolistalta mm. tää ihana biisi - oikein huvitutti miten epäsopivat lyrikaat oli tilanteeseen nähden.

Se oli aktiivinen päivä se, kun päätin vielä kävellä-hölkytellä kotiinkin. Näitä lisää!4 kommenttia :

  1. Ooh, eipä oo ennen tullu ajateltuu, mutta! Saako siitä jostain teiän läheltä bulmersia kaupasta? Ja naurunremakka näytti äkkiseltään naurumakkaralta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naurumakkarapa hyvinkin! Saa yhelt kiskalt 😊

      Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>