maanantai 27. kesäkuuta 2016



Summer in the City vol. 2



Ulkona on mukavaa. Pysähdyttiin ekaa kertaa lähipuiston perällä lymyävään Rosengarten-kuppilaan. Sateenjälkeisille oluille ja jatsille. Tuntui mukavalta. Kävetiin pitkän aikaa etsien mukavaa terassia ja noin läheltä se sitten löytyi. Miinuksena vaan, että ei taida vessaa löytyä, mutta muuten kelpasi.


Nautin samanhenkisen ulko-oluen toistekin kun oli tiimi-ilta. 


Mentiin Exit Game -pakohuoneeseen. Tällä kertaa sellaiseen, jossa kisattiin kahtena joukkueena. En ole ihan varma olenko vieläkään päässyt yli tästä, mutta siis ei saavuttanut kumpikaan joukkue kruunua. Me oltiin kyllä tosi lähellä, mutta aika loppui kesken. Ensimmäinen pakohuone, joka on jäänyt selvittämättä :( No, ehkä senkin aika oli koittaa.


Oli juotava suruun. Humalatilaa hyvödyntäen käytiin tanssimassa. Akrobaatteiltiinkin.



Tapasin italialaiset siskoni.


Ja päädyin joihinkin bisnesbileisiin.

Minä kyllä pidän lämmöstä. 30 astetta on hyvä, mutta 35 alkaa olla jo vähän liikaa. Silleen on hyvä että voi hiippailla vähissä vaatteissa sisällä ja ulkona. Eikä tilojen välista rajapintaa tunne ihollansa, vaan se on samaa ilmaa kaikki. No okei, ehkä sisällä voi ideallisesti olla vähän viileämpää. Ainakin yöllä. 



Tutkivat rintani.


Ei onneksi mitään vakavampaa.


Miia vei minut Schönhauser Alleen Arcadeniin saapuneeseen Tigeriin, mistä löysinkin vaikka mitä tarpeellista ja vähän tarpeettomampaakin. Sekä hyviä lakritsinappeja.


Oon grillaillut mm. quornnakkeja ja juustoo. 


Ja nauttinut kesäolueksi jo viime vuonna nimeämääni Becks Goldia. 


Mutta sydämeni kuuluu seitanille. Se vaan on niiin hyvää. Tässä lautasella on Wheatyn Virginia Steak. Valkosipulimaustevoilla. Mmm!

Miia vei minut myös elämäni ekaa kertaa hamamiin, eli turkkilaiseen saunaan. Siellä istuttiin miellyttävän kosteassa ja lämpimässä huoneessa puuvillapyyhe yllä marmosilla ja valeltiin päällemme kuumaa, lämmintä, haaleaa ja kylmää vettä vähän sen mukaan mistä tuli hyvä fiilis.


Meille tarjoiltiin myös turkkilaista teetä ja 3 tunnin Groupon-diiliin kuului loppuhuipentumana turkkilainen saippuavaahtohieronta.

Sen jälkeen vielä vilastiin tavalliseen saunaan, joka mestoilta löytyi niin ikään. Oli löylynheittovälileet ja ovessa oikein lappu, että saa heittää, kunhan kaikki saunojat on ookoo.


Ei vaan löydetty kiuasta. Koitettiin eka laittaa vettä tuohon seinallä olevaan puuämpärin puolikkaaseen, mutta ei tapahtunut mitään. Niin, ehkä puuämpärin puolikas toisaalta olisi vähän jännä kiuas.


Viime viikonloppuna vietin juhannusta ja puhuin mm. euroviisuista, joulusta ja töistä. Hyi minua! Nyt on kesä, ja siihen minä haluan keskittyä sataprosenttisesti niin kauan kun sitä kestää.



2 kommenttia :

  1. Ootko tehny ite seitanii? Vai siis saako sieltä kaupasta valmiina?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo tehny! Rewestä saa joitakin seitanvalmisteita. Sit oon tilannut kotiinkuljetuksena wheatyä. Veganzista varmaan vois saada naturelliakin.

      Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>