torstai 2. kesäkuuta 2016Ennen kesänkoittoa


Olen kulkenut katuja. Katsellut ympärilleni. Kerännyt askeleita.


Näimme sateenkaareen. Tai oikeastaan kaksi.


Työkaverit muistivat syntymäpäivänä. Pääsen unelmien pompputaloon. Kunhan menen vaan.Teelehdet ovat avautuneet kauniisti.On ideaalista omistaa useampia viinejä, että on aina valinnanvaraa. Tällä hetkellä iskee koviten punaisista Shiraz ja valkoisista Elbling.


Kävimme Miian kanssa messuilla maistelemassa gluteenittomia ja vegaanisia tuotteita.


Luonto puhkesi kukkaan.


Tallasin lähitienoon katuja kotia kohti kun matkalleni osui pöydällinen tavaraa, euron kappale. Poikkeuksellisesti pysähdyin, sillä eihän minulla ollut kiire - olihan lauantai. Löysin kaksi somaa lasia, jotka sopivat oikein kivasti skumpan siemailuun.


Eivät ne ehkä ideaaliset ole aromien ja kuplien kannalta, mutta ei ole kapeat ja korkeat huilutkaan. Siitä viis: kauneus on puoli juomaa.


Näin hienon kellon.

Tilasimme korealaisia hampurilaisia sadepäivää piristämään.Järjestin taasen vaatteidenvaihtokemut. Tarjosin salaattia ja jäätelöä ja joimme monta pulloa kuohuvaa.En useinkaan kärsi krapulasta. Enkä kyllä nautikaan. Se vaan on sellainen olotila, nuutunut ja vähän hönö.


Sokeroimaton hamppumaito se on mukavan voimakas uusi tuttavuus, joka aika kivaa makua tuo mm. aamumyslilleni, jossa tummaa suklaata ja kuivattuja vattuja.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>