lauantai 16. huhtikuuta 2016



Burgereita ja juhlan aiheita

Kaikenmoista



Suomi-kuoron talvikauden päätteeksi oli pienimuotoinen konsertti. Oli hauskaa.



Tykkäsin kyllä käydä lauleskelemassa. Se oli jotenkin mukavan terapeuttistakin. Päätin kuitenkin kevätkaudelta jättäytyä, koska haluan keskiviikkoisin käydä levytankotreenissä. Katsotaan ensi kausi uudestaan. Mutta voi pojat olen kyllä kaivannut painonnostelua - kuntosaliharjoittelu jäi tyystin puolisen vuotta sitten, kun rupesin käymään ohjatuilla tunneilla, lähinnä pomppimassa, mutta nyt lisäsin mukaan kuvioihin ohjatun voimaharjoittelun, ja se jos mikä on aika ihanaa!

Oli myös tiimi-ilta. Käytiin vähän lasersotimassa. En harmikseni ollut ihan niin hyvä kuin olisin halunnut, vaan sijotuin aina sinne puolivälin tienoolle.


Näytin kuitenkin kuulemma toimintaleffahahmolta.

Paikkana tuo Dockx oli ilmeisesti enemmän tai vähemmän sellainen lasten leikkipaikka. Ei siellä meidän lisäksemme näkynyt oikein muita aikuisia kuin huoltajia.


Toimintatunnin päätteksi siirryttiin läheiseen The BurgerBar:iin palautumaan.


Oli muuten hyvä kasvisburgeri! Oli grillattua haloumia, osterivinokasta, paprikaa, rucolaa, jalapenoa ja tomaattiaiolia.


U Eberstwalderstrassen kupeessa sijaitsevaa geokätköä ei olla vieläkään löydetty, mutta sen sijaan kiva baari: Zum Starken August.


Siellä seuraamme liittyi tuttavapariskunta, joiden kivassa kämpässä piipahdettiin ennen the Birdiin siirtymistä. Siellä kun ei ole kasvisvaihtoehtoja niin otin jonkun perus avokado-hampparin, joka oli kyllä kovin hyvä, mutta kotiintultuani tuli yllätysyrjö. Oudohkoa?


Pääsiäinen tuli. Ihana suomalaisseura saapui luoksemme kera suklaamunien.


Päiviin mahtui paljon tanssia.


Yhtenä iltana käytiin illallistamassa Black Cat -nimisessä hampurilaisravintolassa, jossa kaikki on mahdollista saada gluteenittomana tai vegeversiona. Aika kiva, sanoisin!




Minun hampparissa oli vuohenjuustoa, saksanpähkinöitä ja hunajaa. Ja hämmentävä kasvispihvi kun oli niin hyvin aitoa lihapihviä jäljitelty, että ihan keskeltä punersi. Mutta ei se ollut lihaa ei.


Kuohuvaakin juotiin. Ja minä tein aina niin makoisia punajuuri-sinihomejuusto-saksanpähkinä-kurpitsansiemenöljy-sikuriveneitä.


Tyttöporukalla piipahdettiin SeaLifessa katselemassa kaloja.



Pitkänäperjantaina nautittiin pääsiäisateria meillä. Oli lammasta (mulle ja Emilialle vegeschnitzelit), valkosipuli-kermaperunalaatikkoa, pähkinäinen sieni-lisuke ja raikas salaatti.


Jälkkäriksi mämmiä, mansikka-mangorahkaa ja levyraatia!


Lauantaina oli hyvä, aurinkoinen sää, joten saatettiin käydä vähän puistossa istuskelemassa.


Ja shoppailua oli myös vähän ohjelmassa. Kävin ekaa kertaa KaDeWen yläkerrassa. Siellä oli aika hyvännäköiset buffetsysteemit.


Tosin totta kai menin valitsemaan sen todennäköisesti kehnoimman kakunpalan: porkkanakakku ei todella ollut hääppöinen.



Lisää skumppaa, koska minua haluttiin etukäteen muistaa tulevien synttärieni johdosta :)



Pääsiäissunnuntaina lounasta auringossa, jonka jälkeen leikkipuistoilua. 


Minulla oli matkateet mukana. 


Kotiin mentiin vielä jäätelökioskin kautta. Pistaasijäätelössä oli kurpitsansiemenöljyä ja se oli tosi hyvää!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>