maanantai 14. maaliskuuta 2016Yhdeksän vuotta rakkautta


About kuukausi sitten vietettiin vuosipäiväämme tosi mukavissa merkeissä. Se kun oikein kivasti sattui lauantaiksikin, niin kylläpä meidän kelpasi!


Lunastettiin joulupukilta saatu kahden hengen kulinaristinen viinimaistelu. Aurinko paistoi ja kello läheni kahta, kun tepsuteltiin kohti Weingewölbeä.
Saatiin maistaa seitsemää eri viiniä. Tervetuliaiskuoharista valkoviinien ja roseviinin kautta punaviineihin.Siinä ohessa nautittiin alkupalaksi mm. luumulaardia, pääruuaksi röstiä ja lohta ja jälkkäriksi oli juustolautanen.


Tarjoilijamme kertoi aina kustakin viinistä varsin seikkaperäisesti. Saatiin myös tehdä omia muistiinpanoja meille annettuun vihkoseen. Erityisesti minua säväytti roseviini, jossa oli ihastuttavan pähkinäinen jäkimaku. Oltaisiin ostettu sitä kotiin, mutta minimimäärä oli 12 pulloa.Loppusinetiksi saatiin vielä maistaa maailman parasta punaviiniä.


Pari tuntia vierähti nopeasti. Ehdottomasti suosittelun arvoinen paikka. Taidanpa itsekin mennä toistekin, kunhan vaan tulee taas tarjous Grouponissa vastaan.

Sieltä suunnattiin suoraan yhden lyhärin, mitä Mikko on ollut mukana tekemässä, tiimi-ensi-iltaan.Olusten jälkeen matkattiin kotiin jatkamaan täydellistä päivää - teeman mukaisesti herkkujuomien parissa.


Kuunneltiin musaa ja katseltiin nostalgisia musiikkivideoita aamuyöhön asti.

2 kommenttia :

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>