sunnuntai 6. maaliskuuta 2016Very ready for Spring


Viimeistään nyt se kevät saisi mielestäni tulla jäädäkseen. Sain DefShopilta nimittäin paketillisen toistaan ihanampia juttuja, joihin haluaisin sonnustautua joka päivä vaan.

Reppu ja villatakki: DefShop


Hapsureppu ei vaikuta kovinkaan isolta, mutta onkin osoittautunut oikeaksi tilaihmeeksi! Olen vähän vierastanut reppujen käyttöä taskuvarkaiden takia, mutta ei tätä ihan kädenkäänteessä avata. Lisäksi sisäpuolella on vetoketjullinen tasku esim. rahapussille.

 Toppi, villatakki ja aurinkolasit: DefShop

Hupullinen villatakki onkin ollut jo käytössä, mutta haaveilen siitä hetkestä kun voin jättää talvi/kevättakin narikkaan ja pärjätä tällä. Tähän visiooni kuuluisi myös kunnostetulla/uudella fillarilla töihin lähtö.

 Siirtotatuoinnit ja aurinkolasit: DefShop

Siirtotatskapaketin korkkaus menee ehkä kesämmälle, sikäli mikäli maltan odottaa. Olinkin vähän haaveillut uusista pilottilaseista rikkoutuneiden tilalle sekä hauskanvärisistä peililaseista ja näissähän nuo molemmat etsimäni ominaisuudet yhdistyvät. Ehdottomat ykköslasit jo. Paistaisi aurinko vaan enemmän. Laukku: DefShop

Ihastuin tämän pikkulaukun kuosiin. Sinne mahtuu näppärästi kännykkä, rahat/kortit, kynä ja tärkeät paperit - testattu ihan äskettäin Varsovan reissulla. Käytin tätä yhdessä hapsurepun kanssa ja niin minulla oli tyylikkäästi ja näppärästi mukanani ja kädenulottuvillani kaikki tarpeellinen.Kuosiin ihastuin tässä topissakin. Lisäksi se istuu tosi hyvin. DefShopin sivuilla oli muuten tosi näppärästi ilmoitettu jokaisen tuotteen kohdalla onko tuote kokoonsa nähden väljä vai tiukka ja omat koko- ja mieltymystietonsa syöttämällä sai vielä lisätietoa siitä mikä numero kannattaisi valita. Villatakin kohdalla en pöljänä uskonut sivuston suositusta, vaan valitsin M-koon, joka kuitenkin tuntui vähän naftilta, sillä mielestäni villatakki saisi olla mielummin vähän väljempi. Onneksi vaihtaminen onnistui kuitenkin tosi helposti paketin mukana tulleen palautustarran ja -lomakkeen avulla. Sain paremmankokoisen tuotteen viikon sisällä ja olin hyvin iloinen.

Sporttivaatteillekin oli suorastaan huutava tarve. Nää päällä kelpaa jo käydä pomppimassa ja ilmojen lämmettyä ihan lenkilläkin, suunnittelen.

 Vetoketjullinen urheilutoppi ja sukat: DefShopKiitos vaatteista ja asusteista: DefShop / Kuvausavusta: Mikko

Tulkoon kevät!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>