keskiviikko 10. helmikuuta 2016Loppiaistakauma: 3d-minigolfia, kelkkamäkeä ja mainiot pitsakestit


Loppiaisena matkattiin illansuussa etelämpään, eli Lichterfeldeen. Ei muuten oltu kaukana Berliinin rajasta ja vähän tuntuikin siltä kuin olisi ollut ulkomailla. Koska olihan siellä vähän erilaista.

Siellä treffattiin kaveripariskunta 3D-minigolfin merkeissä.


Itse asiassa kyseessä oli ihan vallan "UV-valosaari" Schwarzlichtinsel Berlin.  Siellä oli myös 3D-keilausta ja laserpeliä tarjolla. Ja leppoisa meininki: oltiin jonkin verran myöhässä, mutta heppu sanoi, että ei mitään väliä: saatiin käyttää just sen verran aikaa kun tarvittiin.Juotiin siis ensin oluset. Mietittiin, että millastahan se 3D-minigolf voi oikein olla, kun eipä sitä oikein muissakaan formaateissa ole tullut pelattua... Mutta paljastui, että peliin kuului kämpit erikoislasit, joiden ansiosta ratojen ja seinien koristelut saivat ihan uusia ulottuvuuksia.Ihan siisti homma vaikka pojat voittivatkin. Jälkkäriksi lähdettiin kelkkamäkeen planetariumin kukkulalle.Ja iltapalaksi vielä steglitziläistä pitsaa, joka olikin ehkä kaupungin mainiointa. Sarah soitti paikkaan ennakkoon tiedustellakseen ovatko he myös ravintola vai pelkästään toimituspalvelu. Kuulemma molempia, joten mentiin sitten sinne syömään.


Eihän se nyt oikeasti mikään ravintola ollut! Mutta oli siinä tyyliä omassa rauhassa aterioida kera jaakaappikylmän, muovimukeista nautitun punkun, jonka pitsamies kävi naapuribaarissa avaamassa.

Ja sitten metrolla kotiin nukuksimaan. Mulla oli ihanat pitsanjämät messissä, mutta annoin ne yhelle reippaalle ja sympaattiselle kerjäläispojalle, koska olenhan hyvä ihminen.


Voi miten kiva ilta!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>