sunnuntai 17. tammikuuta 2016



Lystikäs vuodenvaihdos


Uusisivuosi ei koskaan ole ollut erityisen lähellä sydäntäni. Jotenkin se aina kuitenkin pitää viettää. Tänäkään vuonna ei sen kummempia stressattu. Meille saapui varsin sekalainen kokoonpano hienoja ihmisiä.


Vieraat toivat mukanaan illallisen ja valmistivat gin toniceja, joten ei valittamista. 


Minä tarjosin "Hei me mennään naamiaisiin" -laatikkoni sisällön yleiseen käyttöön.



Keijuystäväni antoi kaikille paperipussukat, joista löytyi mm. serpentiiniä, paukkuserpentiiniä, ilmapallo, vuoden eläin (minä sain gorillan), drinksukoristeita, suklaata/pikkupullo ja  muuta sälää.



Oli myös niitä pöytäpommeja joista pamahtaa ilmoille kaikkea pikkuroinaa. Mitä ikinä nimeltä ovatkaan.



Säikyn raketteja tolkuttomasti ja ehkä siksikin tämä juhla ei ole erityisesti mieleeni. Ei ollut käynyt mielessäkään lähteä ulos missään vaiheessa, mutta kun kerran muutkin, niin minäkin sitten siirryttiin tien toisellepuolen puistoon juuri ennen kello kahtatoista.



Skumpan voimalla siitäkin selvittiin. 





Vuonna 2016 haluan jatkaa samaan malliin, ehkäpä liikkua vielä enemmän ja juoda vähän vähemmän. Kerätä uusia kivoja kokemuksia ja nähdä maailmaa. Parit matkat onkin jo bookattu, eli hyvältä näyttää. Haasteellisinta so far tuntuu olevan ajan kanssa kamppailu. Tuntuu, ettei ehdi tekemään mitään, tai ainakaan kaikkea suunnittelemaansa. Oh well, haasteet ovat hyvästä myös.

Kaunista uutta vuotta!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>