torstai 31. joulukuuta 2015Maailmanpyörästä alppimajaan


Joululoma alkoi ihanimmalla mahdollisella tavalla, kun pikkusisko saapui ystävänsä kanssa kylään.Käytiin nurkan takana aasialaisessa syömässä ihan maittavat annokset - ei mitkään pikkusuolaiset vaan suht reilusuolaiset.Siitä käveltiin Alexanderplatzille nuuhkimaan joulutoritunnelmaa: ensin nuuskuteltiin siellä perinteikkäällä Rotes Rathausin edustalla ja sitten tivolinpuolella Alexan takana.

Kävimme ensin katsastamassa laitetarjonnan ja sitten otimme Glühweinit Amaretolla. Mie olisin ehkä halunnut johonkin erikoisempaan vekottimeen, mutta päädyttiin klassikkoon, eli maailmanpyörään.
Langoseita mainostin tytöille useampaan otteeseen, mutta ei sitä sopivaaa saumaa sitten koskaan tullut. No, ens kerralla sitten :D

Varsinainen ensimmäinen lomapäivä avattiin hienolla aamiaisella à la Alise.Rahkalettusia kera hunajan, granaattiomenansiementen ja viinirypäleiden. Hyvää leipää kera päällisten ja itse mehustettua ananas-inkiväärijuomaa (aavistus limeä ja jatkoksi vissyä).

Sitten lähdettiin esittelemään SpiritHoodejamme ulkomaailmaan.


Poikettiin hautausmaalle, josta kävin yhden geokätkön noukkimassa.


Kalojakin käytiiin moikkaamassa.Varsinainen määränpäämme oli pakohuonepeli Cat in the Bag ja tarkalleen ottaen muuan alppimaja.


Kuva nettisivuilta

Selviydyimme hienosti kolmessa vartissa. Oikein kiva oli tämäkin paikka! Vaikea laittaa paremmuusjärjestykseen, kun ovat kaikki olleet niin erilaisia.


Suurin osa kuvista Annekan - kiitos ^^


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>