keskiviikko 23. joulukuuta 2015Jouluaistimuksia


Käytiin jonkin aikaa sitten saunomassa taas täällä. Mikään ei ollut muuttunut. Samat naamat löylymestareinakin. Muistivat myös meidät reilun puolentoista vuoden takaa! Aikamoista.

Muutoin olen keskittynyt joulun tekemiseen. Hieman ehkä stressiinkin asti, vaikka nimenomaa hyvissä ajoin aloitin kaiken ja ehkä turhankin tarkasti olen asioiden kulun suunnitellut. Mutta toisaalta, kyllähän se pieni stressinpoikanenkin siihen joulunodotukseen kuuluu.  Nyt olisi viimeistään korkea aika keskittyä siihen olemiseen vaan.
Pärjäisköhän näillä? Pitäähän sitä olla ruokaviinit, ruuanlaittoviinit sekä seurusteluviinit. Ja vähän pidemmällekin olen suunnitellut: joulunjatkoilla tarkoitus pitää pienimuotoiset viinimaistajaiset ystäväporukalla.


Oli kuusi. Tuli valot. Oli diskopalloja ja spraylunta. Paikalle ilmestyi pöllö. Tuli värillisiä prameuspalloja, lametta, hileisiä glitterhopeapuikkoja ja lisää valoja ja kaiken kruunasi vielä glitterkäpy!


Niin että kyllä kelpasi pakettienkin tänä aamuna alleen ilmaantua!Hyvää joulua mussukat!

2 kommenttia :

  1. Musta kans tuntuu, että pieni stressi kuuluu asiaan. Parasta on, kun aattoiltapäivällä voi kaiken hääräämisen jälkeen huokaista syvään, ottaa toiseen käteen kirjan ja toiseen glögikupin, ja viettää niiden seurassa seuraavat kolme päivää. Hauskaa joulua teillekin pitkäaikaiselta lukijalta! ����

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>