torstai 17. joulukuuta 2015Jossain syksyn ja talven välimaastossa


Aika vierähtelee alati kiihtyvää vauhtia, niin että huimaa. Vaikea käsittää, että kohta on jo joulu. Eräs päivä mielessäni häivähti ajatus, jota itsekin säikähdin. Puoliajatuksissani tuumasin, että pitää varmaan alkaa nyt jo suunnitelemaan ensi joulua, että olisi sen askeleen edellä. Kun jotenkin siellä on kiva olla, vaikka hetkessä pitäisikin elää. Mutta minä olen suunnittelija. Nautin hetkestä, mutta elän myös vähäsen suunnitelmissa.


On tässä syksyn ja talven kierteissä jotain kuitenkin ehdittykin. Todistusaineistoa seuraa.

Saatiin mm. lahjoituksena uusi telkkari. Nyt näkee Mikkokin peräti sohvalta asti.


Miia vei mut leffaan katsomaan the Walkin, joka oli tosi hyvä! Jännittävä, kaunis, tunnelmallinen. Meikä harvoin innostuu elokuvista, kun yleensä vaan nukahdan keskenkaiken, mut tämä oli ehdottomasti suosittelunarvoinen!

Treffattiin Mikko leffan jälkeen ja käytiin hakemassa telsu sieltä lännenpuolelta. Tilataksi soitti meille miellyttävää turkkilaista (?) tanssimusiikkia.


Kynttilöitä olen ehtinyt polttaa jokusen, mutta en ollenkaan niin montaa kuin olisin ajatellut!
Leutohan tämä "talvi" on ollut. Saas nähdä saadaanko lunta ollenkaan. Jos, niin mieluusti mitä pikimmiten. Valkoinen pääsiäinen ei kiinnosta.


Ainiin olihan meillä Project Kasvikin. Ruukku alkoi uhkaavasti kallistua ja eihän niitä multiakaan ollut vaihdettu ainakaan meidän täälläelon aikana, eli muutamaan vuoteen.


Vähän jänskätti miten saataisiin koko komeus alas, mutta ei auttanut muu kuin mennä syteen tai saveen -asenteella.


Ja ihan ilman ongelmiahan se sujuikin! (Mikä se syte muuten on? Vai onko savi se parempi vaihtoehto? Sananlaskutietämykseni on sen verran surkea, että Mikkoakin vähän meinaa hävettää!)


Pähkinät kuuluu salaattin. Lidlistä saa esim. näitä kivoja chilicashewpähkinöitä ja -maapähkinöitä.


Löysin kiskalta uuden hämmennysjuoman, tuo oikeanpuoleinen maistuu samalta kuin omenainen sisha tuoksuu! Insane!


Teimme bataattipurilaisia mekin ja hyviähän ne.

Sitten oli sellainen useamman päivän projekti, nimittäin hiottiin keittiönpöytä uuteen loistoon ja lakattiin se. Nyt se on puhtaan kaunis ja kauniin puhdas, eikä enää mikään mr. sukkahousujentappaja.


Hienot suojalasit? :D


On toisinaan tilattu sapuskaa, kun ei ole kertakaikkiaan ehtinyt kokkaamaan. Tai vaan jaksanut. Kun sellaiseen lepoonkin pitää varata vähän aikaa, ettei vallan pimahda pää ja lukkiudu kroppa.Meillä oli viiniasiantuntijavieraita, jotka toi meille tajunnanräjäyttävän hyvää portviiniä.

Juhlittiin Suomen itsenäisyyspäivän aattoa meillä Suomi-porukalla (+ pari ulkomaalasta. Ne sai tulla, koska toi meille mukanaan jättimäisen voileipäkakun!)Katsottiin muuan Suomi-aiheinen video. Nautittiin kaikkien tuomista herkuista ja virvokkeista, laulettiin ja tanssitiin Suomi-hittejä. Hieno ilta (ja ikimuistoiset makkarashotit)!
Discopallon valo piti vaihtaa. Nyt se muodostaa taas totaalisen uudenlaisia kuvioita seinille.


Välillä on vähän väsyttänyt ja se on ihan hirveää jos liian vähillä unilla joutuu töihin. Etenkin jos on useampi huonosti nukuttu yö takana.


Ja toisaalta, sitten kun sitä saa nukuttua, niin olo on aamulla ylivoimainen. Uudestisyntynyt ja ihana.


Ja minulla alkaa huomenna JOULULOMA!

P.S. Olethan huomannut Joulukalenterini heränneen taas henkiin?

2 kommenttia :

  1. Oon huomannut kuinka ihanaa on poltella kynttilää vaikka ihan arkiaamuna aamiaista syödessä. Tuntuu että tavallaan hyväksyy paremmin tämän pimeän ja väsyttävän ajan ja käyttää sitä hyödyksi. :D Syysangstikin pysyy paremmin poissa kun tuumii vaan että se on osa luonnon ja vuoden kiertoa, et välillä otetaan vähän rauhallisemmin ja lepäillään. Iltaisin mulla on usein koko kämppä pimeänä ja laitan vaan paljon kynttilöitä ja kuuntelen hyvää musiikkia.

    Huonekalujen hiominen ja uudelleenkäsittely on parasta. Eikä sen tartte olla edes ihan priimaa, hienoja niistä tulee jok tap!

    VastaaPoista
  2. Mie aamiaistan kirkasvalolampun loisteessa :) Hyvä idea kyllä!

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>