lauantai 21. marraskuuta 2015Syys-kukkuu!


Mihin se aika oikein humpsahtelee? Syksy oli ja menikin kai - mielestäni näin joulun kynnyksellä ei enää ole soveliasta puhua syksystä, vaikka varsin leutoja säitä onkin pidellyt. Toisaalta, ainakin eilen sääennustus uumoili sateen ja lumisateen mikstuuraa sunnuntaiksi.


Oli sateista ja niin harmaata, että kirkasvalolamppu pääsi taas pöydälle röhnöttämään. Ja että kuinka sateista?Niin sateista, että parvekkeen kuihtuneiden yrttien jäänteet ovat edelleenkin hukkumispisteessä.

Vaan onneksi niitä aurinkoisiakin päiviä oli jokunen, yks tai kaks jopa viikonloppupäivänä!

Juoksin kerran sinne yhdelle geokätkölle ja löysin sen! Tai siis siellä se oli mistä ekallakin kerralla etittiin, mutta silloin se oli oikeasti karkuteillä.


Kuorossa on ollut kivaa. Skippasin hengelliset viikot muuta muutoin osaan nyt laulaa hienot alttoäänet Nuoruustangoon ja Kalliolle, kukkulalle -veisuun. Molemmat minulle kovin tärkeiksi kappaleiksi täällä Berliinissä muodostuneet, joten aivan tuli tippa linssiin kun ruvettiin laulamaan.

Ensi viikolla korkkaamme joululaulukauden!

Muutoin, same old, same old, eli sapuskaa, viiniä ja viskiä.


Vihreiden papujen kausi iski päälle.


Kokslin tehdä perunamunakasta uunissa ja ainesten puolesta odotin jotain taivaallista. Oli vuohenjuustoo ja tuoretta herkkusientä. Lehtikaalia. Vaan vähän vaisuksi jäi.
Tehtiin nyhtöleipää. Ihan hauska juttu juu, mutta pienempikin leivänpötikkä olisi kahdelle hengelle riittänyt. Tota nyhdettiin koko viikko... Täytyy sanoa, että pohjasta, johon oli valunut hyvät valkosipuliyrttivoiliemet, tuli kyllä makoisat grillileivät.


Etanoita. En uskaltanut syödä kuin yhden. Jokin siinä epäilytti.
Olen huomioinut lähi-luomukaupan himottavan laajan teevalikoiman.


Nauttikaa lauantaistanne!


Translation: 
  • The autumn was gray and rainy. Luckily I have my power lamp. And there were some sunny autumn days as well, when I could go running with the colorful leaves and find a geo-cache, we didn't find the first time (because it actually was lost)
  • It has been nice singing with the other Finns. Next week were gonna start with the Christmas songs!
  • Otherwise it's been same old, same old: food, wine and whiskey!
  • Enjoy your Saturday!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>