lauantai 28. marraskuuta 2015Rakastan paeta, mutta kotona viihdyn


Kattokaa! Sinisiä sipsejä!


Merisuolaa, sateenkaaripippuria (siis ihan kai vaan pippurisekoitusta) ja lehtikultaa. Siis mitä!? Oli ne ihan hyviä ja hippusen verran kai erilaisenmakuisiakin. Vai johtuiko se sitten siitä kun oli ulkomuodon mennyt näkemään? Jos olisi silmät kiinni syönnyt, niin enpä tiedä olisiko sitä arvannut niiden olevan juurikin sinisiä. Toisaalta, en ole testannut liloja/sinisiä perunoitakaan - maistuuko ne eriltä?

Joulusuklaakausi avattu.


"Oih!" ja "Mmmmm!" lausahduttu moneen kertaan jo.

Huomasin tuolin kaipaavan huomiota.


Annoin. Aikaavievää puuhaa oli rapsuttaa usemapi akryylimaalikerros jaloista ja sitten vielä hioa ja lakata.


Mutta oli se sen arvoista!


Maamolasta löydetty Marimekon kankaanpala uudeksi päällyseksi.

Tuona viikonloppuna oli muutakin kotipuuhaa. Olin kesemmällä ostanut nimittäin Ikeasta vessaan lampun, mikä ei sinänsä välttämättä ollut paras mahdollinen lamppuvalinta, mutta mistäs minä naisena olisin tiennyt...


Mut onneksi on fiksu ja näppärä mies, joka tiesi mitä pitää tehdä ja kyllähän minäkin siihen ideointiin annoin sitten panokseni, kun ymmärsin mistä kiikastaa.Succsess! Vaikka joitakin epätoivon hetkiäkin kohdattiin, ainakin pessimistisen puoliskomme suunnalta.

Oli kerran tiimiaamiainen viimeisen päälle töissä. Tein persikka-passion-juustokakun. Ihan kiva tapa tehdä maanantaista vähän hauskempi.


Joskin siitä aamumättämisestä meni aika lailla väsyneeksi ja kaikin puolin koomaiseksi.


Kävimme testaamassa taas uuden live escape -paikan.


Final Escape - Prison Break - ehkä, tai ehkä jopa ehdottomasti paras tähän mennessä! Vihjeitä tuli mukavan harvakseltaan, ja nekin olivat itsessään vähän kryptisiä. Jonkin verran fyysistä suoristustakin tähän sisältyi.


Tiimimme suoriutui tästäkin haasteesta lähes esimerkillisen hienosti. Japanilaissta grillimuonaa iltapalaksi.


Enkä vieläkään meinaa uskoa kuinka onnentyttö olen kun mulla on samassa korttelista kuntosali, jossa on mahtavat joogat, bodyshape-tunnit ja muut jumpat.  Deep Workin kävin testaamassa pari viikkoa sitten ja meinasin kuolla (se oli juurikin tollasta niinkun esimerkkivideolla - en muista koska olisin hikoillu yhtä paljon!). Monta päivää oli syvät selkälihakset hiton kipeinä. Sen aika ei siis ihan vielä ole. Eilen kävin Jumping Fitness -tunnilla ja se oli paitsi hauskaa, niin tosi tehokasta. Kaikilla omat pikkutrampoliinit ja siinä pompittiin menemään. (Ei vielä tehty sen kummempia koreografioita, mutta muuten meininki sama kuin videolla.) Perinteinen kuntosaliharjoittelu on oikeastaan jäänyt näiden tuntien ansiosta, mutta enpä sitä oikeastaan ole vielä kaivannutkaan. Puhelimenvaihdossattumuksen johdosta pääsen nyt ilmaiseksi uimaankin ja se jos mikä on myös ihanaa! Lisäksi sporttiklubiin on tullut uusia tanssipaikkoja ja minua kovin kovasti kiinnostaisi Voguing! ja Aerial Yoga. Olen niin innoissani, iiih! :)


On siellä saunakin, jonka kiuas on tosin piilotettu. Mutta on siellä ihan kiva toisinaan hetki viettää.


Ja minulla on totaalinen chianti-kausi!


Joulu tulee ja sekin on innostanut minua niin, että nukkuminenkin välillä vähän häiriintyy. No, minkäs teet. Juolukalenterin tilasin aikoja sitten netistä, ihan vaan siltä varalta, etten kaupoista sattuisi löytämään tee-kalenteria, mutta vielä mitä, sellaisiahan on näkynyt vaikka kuinka!


On tää mun silti hienompi. 

Saas nähdä muodostuuko juolukalenteriblogista tänä vuonnakin teenjuontiblogi vaiko jotain muuta. Sen näkee sitten. Olen kerrankin pidättäytynyt suunnittelemisesta.


Translation: Although I love to escape I really like to stay at home

  • Blue crisps, woah! and they even have gold in them. Interesing, yet I'm not sure if I would have guessed them to be blue just based on the taste. They are made from purple potatoes, which I haven't tried either, so I don't know if they should taste different.
  • Christmas chocolate season opened! Mmmmmh!
  • I made the chair prettier and we had a weekend project to install a lamp I bought from Ikea (as a woman, you know, didn't think much of how to attach it etc...) to our bathroom. 
  • There was a nice team-breakfast at work to cheer up a Monday. I made a peach-maracuja-cheesecake
  • We escaped another room! Probably, or definitely (to be precise) my favorite so far! Highly recommended: Prison Break 
  • Japanese grill food for a night snack
  • I still can't believe how lucky I am to have a great fitness studio next door. Yoga and body shape courses are super and yesterday I tried Jumping Fitness which was fun and pretty effective! (There's also sauna but with hidden stones, so no pouring water over there - it's nice to lye there sometimes despite of that) I really want to try Voguing and Aerial Yoga as well, but for those I need to travel a bit further.
  • I'm pretty much into Chianti at the moment!
  • Christmas is coming and I'm so excited it's affecting the quality of my sleep. Ehh! Can't wait to open my tea calendar next week!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>