sunnuntai 18. lokakuuta 2015Yllätyyys!
En tiedä onko se sitten kolmenkympin kriisi iskenyt vai mikä on, mutta jotenkin on kovasti haluttanut yllättää ja yllätyä. Onneksi halut on lähes aina toteutettavissa.


Tämäkin kasvi, jonka kukkimista odotin koko kesän, päätti ensin kasvaa pituutta, lakastua ja vasta loppumetreillä, aivan syksyn kynnyksellä, puhjeta yhteen komeaan kukkaan.


Ja tämä tee, joka on huumaavan tuoksuinen ja uskomattoman herkullisen makoisa. 


Yllätin itseni eräänä aamuna jauhottomilla suklaa-pähkinäpannareilla, jotka nautin vaniljalla ja kardemummalla maustetun jugurttirahkan, hunajan ja viinirypäläiden kera.


Yksi intohimoistani on erikoisempien virvoitusjuomien testaaminen, jonka joskus ulotan vähän virvoitusjuoma-määritelmän ulkopuolellekin. Esim. tämä oranssi, kurkumalla ryyditetty smoothie oli pakko ottaa kokeiluun, eikä vähiten upean designinsa ansiosta. Oli hyvää!


Identiteettikriisikö mulla on kanssa ollut vai mikä, mutta kerran kaupassa bongasin miesten ja naisten mysliä! Ja olin että what. Päätin kapinoida ja ostaa miesten myslin. Vähän jännitti, että mitähän mulle käy. Aattelin, että ehkä siinä on jotain miesten terveydelle oleellisia ainesosia tai muuta, mutta sitten luin paketin kyljestä, että siinä on mustikkaa ja mansikkaa, koska miehet pitää niistä. Niin.


No, sitten sen keksin: leikkaan etuhiukset! Oli aluksi vähän totuttelemista. En oikein hiffannut, miten ne saa suoriksi.


Eikä niitä oikein taida saadakaan. Mutta huomasin, että ainakaan toi pantasysteemi ei toimi. Eikä suoristusrauta. Kastelulla ja föönillä pääsee lähimmäksi.


Oli tyttöjen vaatteidenvaihtobileet, joiden teeman piti olla bad taste, mut ei se sitten ollutkaan.No, hankala teema sinänsä joka tapauksessa meikäläiselle. Että kyllähän tuo oikeastaan meni peruspukeutumisestakin.


Siellä oli vaatekasa poikineen. Ja emäntä oli laittanut pöydän koreaksi. Juotiin skumppaa ja käytiin vaatteet läpi, missä vierähtikin koko ilta! Vaan hauskaa oli. Ja ehdittiin me sen jälkeen vähän tanssia ja karaokeillakin :)Laulelusta puheen ollen, tuntuu että se vähäinenkin laulutaito on ihan hakoteille päässyt livahtamaan. Tuntuu, etten osaa ollenkaan, enkä jaksaisi treenatakaan. Mutta yritän silti - liityin kuoroon!


Translation: I have been feeling like I want to surprise but also to get surprised. Normally it's not that difficult to get what you want, and neither was it this time.

 • I got surprised by a flower which I was waiting for to bloom the whole Summer. Well, I had to wait for the Fall to come and the plant to basically die first. 
 • I bought a tea that was incredibly sweet. Even just the smell of it was unbelievably yummy,
 • I made a nice breakfast without flour: chocolate-peanut pancakes served with vanilla and cardamon flavored yogurt-curd, grapes and honey. 
 • I bought an interesting smoothie because I like trying weird drinks. But this one I really bought because of the beautiful bottle.
 • I saw there was muesli for men and muesli for women in REWE and I thought what on Earth, why!?! I decided to be a bit rebel and went for the MEN. I was excited to see what happens. Nothing. While eating my muesli I red in the package that it is for men, because it has blueberries and strawberries and men LIKE that. Yep.
 • I cut myself some bangs. No further comment.
 • We had a nice ladies clothes swap -party. Lots of clothes changing their owner, lots of sparkling wine, good food, karaoke, dancing and just so much fun!
 • Speaking of singing I really feel like I can't sing anymore (even if I a while back could?) and I don't even feel like I want to train my voice. But I'm trying - I joined a Choir! :D

6 kommenttia :

 1. Että kuoroon! Minkälaiseen? Johonki kirkkokuoroon vai :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomalaiseen kuoroon! :D Sen ei ole tarkotus profiloitua minkään musiikkilajin edustajaksi vaan monipuolisesti laulaa suomalaista musiikkina. Ekalla kerralla esim. laulettii Kalliolle, kukkulaalleee. No, itse asiassa nyt just sattu tulee kirkkomusiikkia ja kirkkokeikka, mut miä jättäydyn siitä pois. Treenaan itekseni kotona Nuoruustangoa, minkä ne oli opetellu jo viime kaudella :)

   Poista
 2. Ite kans rouskautin fiskarseilla otsiksen tässä joku päivä sitten. Ei olis ehkä kannattanut, mut onneksi älysin jättää sen verran pitkäksi, että poiskasvattaminen ei oo ihan epätoivoista. :D No, onneksi hiukset on uudistuva luonnonvara, että ei tarvi ihan epäitoivoon vaipua tämän homman kanssa.

  Ja ai että, kuoro ois kyllä mahtava harrastus, mut hitto kun ei osaa yhtään laulaa, niin en pääsis varmaan mistään karsinnasta läpi. Mut onneksi on karaoke, jossa voi käydä kiusaamassa kanssaihmisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän pidempi mulla oli kans mielessä, mutkun en saanu sitä suoraan :D no, mutta tosiaan, it's just hait, sitä paitsi saa tänkin kikkailtua piiloon ;)

   Mulla ei oo minkäänlaista kuorokokemusta entuudestaan, eikä tähän ollu mitään karsintaa ;-)

   Poista
 3. Apuaa, suklaapannareiden ohjeen saa jakaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1 banaani, 2 munaa, 2 rkl maapähkinövoita, 2rkl kaakaojauhetta, ripaus suolaa ja sokeria maun mukaan - ite en laittanu ollenkaan, koska sitä oli vähän maapähkinävoissa ja söin hunajan kaa :)

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>