perjantai 25. syyskuuta 2015Kaikki mitä tarvitsen


Kivoja juomia

En ole siiderin ystäviä, mutta päätin tarttua tähän kiskalla silmiini osuneeseen Bulmers-siideriin, makunaan crushed red berries and lime. Ja siis melkoisen hyvää! Ei kovinkaan siiderin makuista, joten siksi kai. Eikä ihan liian makeaakaan. Kiva juoma silloin tällöin nautittavaksi.


Rapareperilimu ei petä koskaan. Sitä saa onneksi moneltakin merkiltä.


Biokaupasta hankittu minttulimu oli sen sijaan ensimmäinen näkemäni ja kokemani lajissaan. Hyvää!


Sapuskaa

Joskus hommat näyttää ja tuntuu ajatuksen tasolla tosi hyviltä, kuten vaikka nämä Neton pakastealtaasta löydetyt thainyytit (vasen reuna) ja Rewen pakastesushi. Kyllähän molemmat tuli syötyä, mutta en kyllä enää ikinä aio ostaa sushia muuta kun ravintoloista ja moisiin nyytteihin en kyllä taida koskeakaan. Keskellä itsetehtyä kalmari-red curry-risottoa. Hmmh. Jooh. Kalmarit oli muuten kans pakastealtaasta (Lidlin). Mitä tästä opimme: ei ole pakastealtaisiin luottaminen.


Erinomaista kalmaria sain sen sijaan kreikkalaisessa ravintolassa Asteriassa Schönhauser alleella. Annos oli muutenkin täydellinen, aika iso vaan. Todella suosittelun arvoinen paikka.

Mereneläviä tuli muutenkin jostain syystä vedettyä noina päivinä. Katkarapuja ainakin. Olen huomannut, että itselläni äyriäiset aiheuttaa iho-ongelmia, jopa herkemmin kuin moskasuklaa.

Joten palasin ruotuun.


Yksi ei petä koskaan ja se on salaatti.Hauskanpitoja

Se oli yks perjantai kun kotiin saavuttuani työpäivän, jumpan ja saunan jälkeen korkkasin viinin. Mikko ilmoitteli olevansa kotimatkalla kollegansa kanssa. Läksin vastaan. 


Puistossa olikin muitakin tyyppejä, eikä mulla meikkiä naamassa, o'ou!

Mut ei se mitään. Juotiin puistojuomat ja pyydettiin kaverinkaverinkaveritkin meille.

Kuva: Muuan toverintoveri


Oli myös firman kesäjuhlat, joissa kamppailtiin keskiaikaisissa lajeissa. 


Olin kovasti odottanut jousiammuntaa, mutta se menikin ihan perseilleen. Sen sijaan kirveenheitosta tykkäsin kovasti ja olinkin siinä melkoisen hyvä! Olin ennakkoon peljännyt lajia, kun olin mielessäni ajatellut, että pitää heittää pituutta, niinkuin saapasta, mutta pitikin heittää tarkkuutta. Niin paljon hauskempaa kuin tikanheitto, sanoin miä.


Oli hienot grillitarjoilut järjestetty myös. Seikkailtiin Zitadellen linnoituksessa vessaa etsien.


Kiva ilta. 


Serkkukin piipahti kylässä miehineen. Ja olipas meillä mukavaa!

Kuva: Mikko


Aikaa seikkailuun ja muuhunkin

Geokätköilyä on tullut jatkettua. Käytiin Kristalle ja Jussillekin näyttämässä yksi kinkkinen...


...jonka Krista löysi heti.

Tästä innostuneena päätin eräällä sateisella juoksulenkilläni käydä katsastamassa sen hyljätyn koulun uudelleen ja kas vain: löytyi heti!


Rentoutuminen on kulminoitunut mm. 20 min ilmaiseen hierontaan.


Ja käytiin me yks lauantaipäivä "kylvyssäkin".


On siinä joku parisenkymmentä senttiä vesivaraa. Sinne ahtauduttiin suihkukoppiin kahdestaan istuksimaan.

Ja sitten: tein sen! Mietin mikä elämässä on tärkeää, ja päätin vähentää työsopimistani 4 tunnilla, niin että pääsen keskiviikkoisin lähtemään puolipäivää työskenneltyäni. Se on 10% prosenttia palkastani, mutta kaikkea ei voi mitata rahassa. Ja mie tarvin omaa aikaa toteuttaakseni juttuja.

Vähän jo treenasin tätä yksi keskiviikko, kun oli plustunteja kertynyt. Suuntasin töistä Ikeaan.


Tein merkittäviä hankintoja: viinilaseja, skumppalaseja, peitot (!), tyyny, iso vuoka, vessapaperiteline ja vessan peilin päälle valaisin. Enkä näiden välttämättömyyksien ulkopuolelta sortunut ostamaan muuta kuin kakuntuoksuisia kynttilöitä, syksynvärisiä lautasliinoja, sipsejä, pizzaleikkurin, pillejä ja raparperimehutiivisteen.


Rakkautta

Seksikäs kotiasuni, joka päällä Mikko sanoi minun muistuttavan muumipeikkoa. 


Translation: 
 • Drinks: I don't like cider, but this Bulmers cider with crushed red berries and lime is very nice! Also, I love rhubarb soda and I am happy that several brands are selling it. I found a mint soda in a bio shop. Never seen or tasted something like that before. It was good!
 • Food: Don't buy things like sushi in the freezer of a grocery shop. Go to a Greek restaurant instead. Asteria at Schönhauser allee is really good! Too bad I get pimples from sea food. Oh well, salad is anyways my love number one. 
 • There have been reasons for celebration! a) Just a random Friday night, when I met lots of nice people, friends of a friend's friends. (And I didn't even have make up on because I went to do sports and sauna after work, woah!) b) Company Summer party where we got to do archery and throw axes in a medieval way. I must say that I surprisingly enjoyed throwing the axes :D c) my cousin and her husband came to visit us from Finland! We had such a nice time!
 • Geocaching has been continuing. Took Krista and Jussi to one that we thought was tricky, but Krista found it immediately. I was running in rain another day and decided to have a look at the abandoned school again and ta-dah: I found the cache immediately.  
 • Relaxation: used my 20 min free massage (I so wish it would have lasted longer). We also took a "bath" at home :DD
 • I made the decision to work 4 hours less to have more time for myself. It's 10% less salary, but everything cannot be measured in money. Now I can use my Wednesdays for my own projects like going to Ikea ;)
 • Extra: my sexy home outfit. Mikko said I look like Moomintroll

4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos! Itselläs näyttää olevan iiihana tukka myös! Iskee rastakaipuu.

   Poista
 2. <3 oot sä niin ihana. onneksi olkoon uuden wcpaperitelineen ansiosta, muistan sillon vuosi sitten hirveesti säikähtäneeni että rikoin sen vanhan kun en tajunnut että se oli jo valmiiksi rikki. :--D

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>