perjantai 14. elokuuta 2015Hatullisia otollisuuksia


Katri saapui kaupunkiin. Satuttiin sopivasti liikkumaan Mauerparkin suunnilla aikaisin perjantai-iltana, joten päätimme piipahtaa Godotiin klassikkodrinksuille.


Pitkästä aikaa: Freitag der 13. Aijai!


Ruokapaikkaan oli tarkoitus jatkaa ja Babel oli mielessämme. Se vaan arvatenkin oli jo aivan täynnä ja hirveä jonollinen porukkaa oli juuri sisään poukkaamassa. Pysähdyttiin hetkeksi siihen ulos ihmettelemään, kun miestarjoilija tuli kysymään, että kolmekos teitä on ja nälkäkö on. Viittoi meidät siihen ainoaan pöydän päätyyn, jossa oli vielä tilaa. Eikä mennyt hetkeäkään, kun edessämme oli paikan nimikko-grillilautanen kolmelle.


Hämmästyttävää. Mietittiin, että ehkä niillä oli tämä annos odottamassa vahingossa valmistettuna tms. Kun sitä ei listastakaan löytynyt (oli vaan kahdelle). No, ei kyl pantu pahaksemme.


Käytiin jälkkäriksi vähän Weinbergsparkissa istuksimassa. Tovereita liittyi seuraan ja niin mentiin meille tekemään drinksuja. Ensitöikseni tein caipirinhat, joista tällä kertaa tuli vähän makeammat kuin normaalisti. Ihmekös tuo, kun itse alkoholi oli niistä meikältä unohtunut! :D


No, tilanne korjattiin.


Päädyttiin vielä Mein Haus am Seehen ja sieltä lähdettiin puolen päivän aikoihin kolkuttelemaan ovia Golden Gaten, joka hämmästykseksemme oli sulkemassa. Ovimies sanoi, että vaan talvisin on viikonloput 24/7. Jännä juttu, mutta hyvä niin, sillä illemmaksi oli kuitenkin puistoilua sovittu, vähä niiku.

Muutaman tunnin unilla sinne siis.

Photo: Hilla

Mikon synttärit oli seuraavana päivänä tulossa, niin niitä ikään kuin juhlistettiin siinä niin. Ja kun tuli pimeää, niin luonnollisena jatkumona siirryttiin meille vielä hattuttelemaan.

Photo: Philip


Hehkeilemisiin. Nyt lähen läheiseen maauimalaan nauttimaan vapaapäivästä ja fiilistelemään tulevaa rauhallisempaa viikonloppua.


Translation: 
A few weeks ago Katri arrived in Berlin for a short visit and we had some wild times. It was also Mikko's birthday weekend so we spontaneously had a little party for him.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>