sunnuntai 5. heinäkuuta 2015Pima Ah!


Tuonne miä menin. 50 euron lahjaseteli kourassani. Ja voi veljet, mikä paikka! Aika iso ja täynnä askartelutavaraa. Olin ihan ihmeissäni, että mitäs miä nyt oikeen ostan. No, kartoitin ensin tilanteen ja päädyin sitten heittämään ostoskoriini nämä:


Liimaa ja akryylivärit olivatkin listalla. Muilta osin päädyin ostamaan origamipapereita, nauhoja, mobiilin rungon ja pään.

Mobiilista mulle tuli sellainen hempeä visio. Maalasin rungon valkoiseksi.


Sit opettelin origameja. 


Perhosen piti olla helpompi kuin linnut ja jotenkin kun se ohjevideo oli väärin päin niin oli vähän kökköä. Linnut sujuivat paremmin ja jotenkin kivojakin olivat, niin päätin sitten tehdä niitä.


Ja sehän sujui pian oikein suit sait sukkelaan.


Aluntein olisin halunnut roikottaa mobiilista pieniä discopalloja, mutta kun en niitä löytänyt niin otin vessasta sitten yhden vähän isomman.


Ainiin ja Gurusta kävin hakemassa erilaisia helmiä. Kiva tuo discopallo tuossa keskellä kyllä. Lintuja voisi olla enemmänkin, mutta tuota sorttia paperia oli vaan tuon verran. Toisaalta siihen voisi lisätä muunvärisiä vähän tuota hempeyttä rikkomaan - esim hopeisia! Ja mustavalkoisia?


Prinsessamobiili. Tykkään. Vaikka se vähän eroaakin muusta sisustuksesta. Ainakin toistaiseksi :)

Noh, vastapainoksi piti tehdä jotain ronskimpaa, joten aloin maalaamaan päätä vailla sen kummempia suunnitelmia.


Hän on Ahti. 


Hänkin halusi hempeillä, joten sai seppeleenpitäjän pestin. Se päässään vartioi suloista untani.


Translation: I made a sweet bird origami mobile for the disco princess inside of me. And painted the head to be my personal warrior Ahti, who's guarding my sweet disco bird dreams.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>