perjantai 31. heinäkuuta 2015Kuvat ja TunnelmatKesävilustumisia on tuntunut olevan liikkeellä. Niihin auttaa teet ja taikakeitot. Semmosset, missä on hitosti chiliä, liiotellusti inkivääriä ja rutkasti valkosipulia.


Onneksi olin terve eräänä merkittävänä päivänä - ollakseni verenluovutuskelpoinen.


Hirveesti jännitti, mutta hyvin se meni, eikä mitään ongelmia seurannut. Vähän tuntui hassulta toimenpiteen jälkeen, mutta veikkaan senkin olleen lähinnä jännityksenpurkautumista. Hemoglobiinikin oli hienoissa lukemissa, joten no problemo.  Ja loppupäivän sai viettää syöpötellen ja vettä kitaten.

Ja minähän söin.


Se päivä oli muutenkin hieno, sillä sain postia melkoiselta taholta. Olin jo unohtanut osallistuneeni jokin aika sitten ESC-radion kuvavisa-arvontaan, joten yllätys oli melkoinen ja ilo suunnaton kun jättikirjeestä paljastui pikku Euroviisu-pläjäys!


On ollut jotenkin suunnattoman hektistä tässä jo jonkin aikaa. Tuntuu, ettei ole kerennyt lepäämään ollenkaan. Eipäs kun lepäämään on joutunut vähän pakonkin sanelemana...


Mutta sellainen oma aika on jäänyt vähälle. Haaveilen viikonlopusta, jonka viettoon kuuluisi ikkunanpesua, pyörän kunnostamista ja kävelyreissu Lidliin.


Ehkä vähän joululahjojenkin suunnittelua.

Mutta kivaa ja upeaa on ollut lomalla ja sen jälkeenkin. 


Tuiki tavallinen kasvispastakin maistui suorastaan varsin buenolta, kun oli näin hehkeää illallisseuraa.

Vielä pitäisi päästä grillaamaan ja uimaankin.


No eihän se kesä ohi ole, todellakaan, vaikka huomenna alkaa elokuu. Silti, tuntuu jo vähän haikealta ja haaveilen - haluan talveksi etelään.

Loppukesän aioin ottaa rauhallisesti mutta tarmokkaasti, tarkasti nauttien. Sitä ennen piipahdan kuitenkin Islannissa. Kesäksi pohjoiseen. Jep.Translation:

 • Summer flu seems to be going around. It's good to drink lots of teas and have a soup with loooots of chili, ginger and garlic.
 • I participated blood donation the first time in my life. I will totally start doing it regularly!
 • I like to eat.
 • Got an awesome surprise from ESC radio!
 • It has been hectic. I have been forced to rest. I'm dreaming of a regular weekend when I could wash the windows and go shopping in Lidl, fix my bike and maybe think of Christmas presents.
 • I'm definitely going to fulfill that, as well as go swimming and grilling - we've still got lots of Sumemr left, I hope. But first, I'll make a short visit to Iceland!


2 kommenttia :

 1. Mua melkein houkuttaisi tulla vähän kipeäksi. En ole aikoihin lunssaillut. Inhottavaahan se on, mutta mukavaa on se että voi kölliä hyvällä omallatunnolla koko päivän ja natustaa herkkuja ja teetä elokuvia katsellen. Ja joku paijaa tukkaa ja hoitaa. Hmm, ehkä noita juttuja voisi tehdä terveenäkin joku vapaapäivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojuu, onhan siinä toki leppoisatkin puolensa, mutta liian pitkästä makuukaudesta mulla tulee selkä kipeäksi, ja sit onkin kahta keljumpaa. Kannatan tota terveenä makoilua, mieluusti esim. urheilusuorituksen jälkeen, että omatunto kestää ;)

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>