keskiviikko 10. kesäkuuta 2015Hyvin kulutettuja päiviä


Otin aika lailla ex tempore tuossa yhden perjantain vapaaksi. Tai no enkä minkä tahansa perjantain, vaan helatorstain jälkeisen perjantain. Minä kun olin poikkeuksellisesti tuona pyhäpäivänä töissä muiden viettäessä vapaata, niin ajattelin, että tuntuisipa mukavalta itse aloittaa viikonloppu aikaisemmin muiden palatessa töihin. Niin.

Torstaina töiden jälkeen sain vieläpä suunnata valmiiseen pöytäänkin.


Käytiin katselemassa junia eräällä kävelysillalla ja se oli ihan mahtavaa, kun ne vastasivat vilkutukseen valoja välkyttämällä tai parhaassa tapauksessa tööttäämäläl (vai mitä junat nyt tekevätkään - tuuttaa?)


Käytiin myös katsomassa kuinka Suomi hävisi lätkäpelin - no, ehkä ihan hyväkin niin nyt tällä kertaa, ettei tarvinnut pelien katsomiseen aikaa kuluttaa sen enempää.


Perjantaina oli mukavan aurinkoinen päivä, joten suunnattiin lelu- ja lihakauppojen kautta Tempelhofille.Oli kivaa, vaikkakin vähän vilpsakkahan siellä tuli auringon laskeutuessa. Keksin, että lihoja ja makkaroitakin voisi kääräistä tuorejuustolla voideltuun tortillaan ja sekaan vähän salaattia kanssa. Tai no, vanha juttuhan tuo. Mutta toimi taas!


Lauantaina käytiin pastalla ennen junan kyytiin hyppäämistä - päätettiin nimittäin yks kaks yllättäen suunnistaa Tropical Islandsia kohti.


Olihan se melkoinen. Tuollainen iiiso kupoli keskellä ei mitään. Siellä oli mm. biitsi, laguuni, sademetsä, saunamaailma ja jokunen kuumailmapallokin nähtiin.


Olisihan siellä enemmänkin aikaa voinut viettää, jos olisi vaikka ihan aamusta saapunut. Nyt siinä nelisessä tunnista ehdittiin kuitenkin ihan jees kiertää paikka ympäri, vähän pulikoida ja saunoakin. Ja bongata flamingot.


Jos esim. vaikka olisi tosi rikas, niin tuollahan voisi vietää useammankin päivän. Majoitusmahdollisuuksia oli tarjolla huoneistoista telttoihin. Sapuskat vaikuttivat vähän tyyriiltä: esim. currywurst-annos näytti olleen jotain femman, mutta toisaalta ison oluttuopin sai ihan perushintaan: alle 4 eurolla.


Tuonne pääsee syntymäpäivänään ilmaiseksi. Siihen saumaan ajattelin iskeä ensi vuonna! :D (Ja omat eväät...) Kukas lähtee mukaan?

Sunnuntaiksi oli pöytä varattu The Birdistä, eli monesti Berliinin parhaaksi kehutusta hampparimestasta.


Inkiväärilimpparia ja mahtiburger sinihomejuustokastikkeella - taivaallista! Kuvan otin Mikon annoksesta kun se jotenkin sattui olemaan kuvauksellisempi.Translation: A long weekend well spent:
  • First grilling session of the year in Tempelhof
  • Saturday evening trip to Tropical Islands
  • Best burgers of the city at the Bird

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>