maanantai 25. toukokuuta 2015Veikeä vappuni


Olen kyllä ihan onnettomasti jäljessä taas näissä päivityksissäni. Erityisesti niille, keitä tämä seikka vaivaa, niin tiedoksi että miut löytää nykyään instagramistakin! aaaliseee on nimeni ja taltiointi intohimoni.

Toinen juttu on, että tuossa oikeassa yläkulmassa on äänestys meneillään. Nyt on mahdollisuus vaikuttaa seuraavaan hiusväriini, joten ei muuta kun ääniä antamaan! :)

Mutta mutta, nyt voisin vähän tarinoida vapusta.


Omalla kohdallanihan vappuaatto alkoi hyvinkin aikaisin. Olin ottanut päivän vapaaksi töistä, sillä Aleksi-veljeni saapui aamusta heti kylään. Heräsin siinä viiden aikoihin kun en enää saanut unta. Join teetä ja katselin auringonnousua. Se oli hieno hetki. Sitten tiskasin.

Aleksi saapui. Kysyin ottaako kahvia, teetä, vettä tai kaljaa. Kallistuttiin viimeisen puolelle.


Pelattiin vähän Mario Karttia, käytiin kaupassa ja tultiin pikkupäikkäreille. Ilta sujui pelaillessa ja kaljoitellessa.

 Vappupäivänä aamiaistettiin Niilo22:n kanssa.


Siitä lähdettiin sitten vapun ytimeen eli Görlitzer Parkiin.


Siellä oli menoa ja meininkiä ja porukkaa riittämiin. Lähdettiin jaloista pois ennen hämärän tuloa ja mahdollisia mellakoita. Vappuillalliseksi meillä oli nakkeja, nugetteja, salaatteja ja perunataskuja. Ja syväluotaavat musiikkikeskustelut.


Yöllä lähdettiin Tresoriin, kun siellä oli jotain hyvää musaa.


Oli! Ja oli kyl kiva käydä pitkästä aikaa klubilla nyökyttelemässä ja tamppaamassa ja savuun eksymässä.


Sitten koitti lauantai.


Avattiin se leikkimällä autoilla.


Sit mie latoin uudet saappaat (kiitos Anneka!) jalkaan ja sanoin, että nyt lähtää kauppaan.


Tehtiin pitsaa ja katottiin leffaa eli toisin sanoen otettiin hyvinkin iisisti. Olihan sunnuntaiksi verratten merkittävää ohjelmaa luvassa.


Translation: Vappu / 1st of May celebrations. My little brother got to Berlin early on the 30th. Those first days consisted of beer, games and music. Such wonderful times!

3 kommenttia :

 1. Kesä kolkuttelee ovella ja näemmä Berliinissä aletaan kohta lähentelemään jo hellelukemia. Mistä tulikin mieleeni: Kesähaaste!1

  Samaan tapaan kuin usein viihteellä ollessasi törmäät kadulla monenlaisiin tyyppeihin, ystävystyt heidän kanssaan supernopeasti ja pian jo poseerataan yhteiskuvassa... Voisit jonain hellepäivänä hengailla Tiergartenissa ja napsia yhteiskuvia joidenkin siellä viihtyvien alastomien äijien kanssa :) Eikö olekin loistoidea? Tai tietysti vielä paljon parempaa olisi jos yhteiskuvaan päätyisi nainen, mutta jotenkin luulen että onnistumisprosentti äijien kanssa on parempi.

  Näihin leikkimielisiin tunnelmiin täältä tähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johan pomppas! Tottahan toki tällainen haaste laitetaan ainakin harkintaan, vaan onko tuo nimenomainen puisto ihan ehdoton? Nudistien auringonottospottejahan löytyy toki ympäri kaupunkia.

   Poista
  2. Juu ei ollenkaan tarvitse olla juuri tiergarten. Se nyt oli oikeastaan ainoa jonka minä tiedän. Voitkin nyt samalla jakaa tietämystäsi ja avartaa maailmaamme. Mahtavata.

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>