lauantai 30. toukokuuta 2015Kivenmötikkä ja muita huikeuksia


Totta tosiaan. Sinä sunnuntaina suuntasimme kohti seikkailua jos toistakin. Ensimmäisenä listalla oli Exit the Room eli live escape -peli!


Sen taannoisen ekan kerran aikana ja jälkimainigeissa menetin kyllä niin sydämeni tälle hommalle, että hihkuin superriemusta, kun bongasin Grouponista uuden tarjouksen - ja vieläpä eri paikkaan!

Paineet olivat jonkinasteiset ja jännitys käsinkosketeltava. Siitä ekasta huoneesta oltiin sentään selvitty hyvinkin kunniallisessa ajassa. Toisaalta silloin oltiin liikenteessä neljän hengen Suomi-Saksa-tiimillä. Nyt onneansa lähtivät koettelemaan kolme pahaa-aavistamatonta, urheaa suomalaista.


Ja kuva sen kertookin! Huh huh! Täpärähkösti selvitettiin The Bomb -huone ja pelastettiin ihmiskunta. Aikaa jäi tämän verran:


Vaan kyllä oli tukalat ja hikisetkin paikat (aivan mahtavaa ts.). Suorituksen jälkeen oli ehdottomasti palauttavat oluet paikallaan. Hakeuduttiin kiskalle ja käveltiin Boxhagener Platzin ympäri, kun se oli sopivasti siinä kulman takana. 


No, ei jännittävä päiväretkemme sentään siihen päättynyt! Seuraavaksi suuntasimme kohti "kivenmötikkää", mikä onkin sellainen Berliini-nähtävyys, ettei moni tiedäkään!


Löytyi! Siinä se sitten on! Tämän tsekkaamisesta olin haaveillutkin jo vuosia.


Mikäkö? No Schwerbelastungskörper!- Hitlerin tuonne järjestämä varsin tiivis ja raskas kivenmötikkä (betonisylinteri), jolla on testattu, että kestäisköhän maa tällaista painoa. Ei kestä, sillä mötikkä vajoaa pikkuhiljaa maan uumeniin, aikamoista!


Vähän ounasteltiinkiin, ettei mötikkää pääsisi koskettamaan, mutta harmiksemme esteenämme olikin vain kellonajat. Jos oltaisiin onnistuttu purkamaan pommi nopeammin, oltaisiin ehkä ehditty mötikänhipeöintihommiin. No, toiste sitten. Yllä aktuellit aukioloajat muidenkin tiedoksi.


Siellä näytti olevan vieressä tuollainen näköalatasannehommelikin. No, no!


Päivän päätteeksi vähän junailtiin.


(Annekalle pöllöterveiset)

Käytiin terassilla ja pastalla.


Ja ehdittinhän me siinä vielä ennen nukkumaanmenoa kehittelemään uusi leikkikin! Nimittäin musiikkipantomiimi, mikä toimii sillä lailla, että kukin kirjoittaa mieleentulevia sanoja lapuille. Laput laitetaan hattuun ja hatusta vuorotellen niitä vedetään. Sananmukainen (tai siitä mieleen tuleva) biisi pitää laittaa soimaan, ja muiden on määrä arvata mistä sanasta on kysymys!  Biisinvalitsija voi tietyn ajan kuluttua alkaa heittelemään vinkkejä, jos ei muuten muilla rupea sytyttämään. Oman sanan arvauksesta saan yhden pojon ja muiden peräti 5.


Maanantaina koittikin pikkuloman viimeinen päivä. Aleksin lento lähti illalla, joten sitä ennen ehdin hyvin vielä viedä pikkuveljen puistojäätelölle.


Ja järjestää hampurilaiskekkerit!Tanslation: part 2/2 of the mini holiday with my brother was sooo nice too!
  • Live escape game at Exit the Room  (have I told you how madly in love I am with this game concept?!)
  • Sightseeing :D
  • Walking around, having some beer and eventually pasta
  • We came up with a funny game where each writes some random words and then when we one by one draw them from the hat and need to play a song that comes in our mind and others have to guess to word. That was surprisingly fun!
  • Ice cream in a park (first ones of the year!) and a burger feast at home

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>