torstai 9. huhtikuuta 2015Elä|mä


Viikonlopun kiireettömät aamiaiset, kuinka kliseistä, mutta ahh niin nautinnollista.

 
On aikaa keitellä / paistella munia.

 
Valmistaa makuvettä vaikkapa tuoreista mandariineistä ja mintusta.

Kattaa kahdelle.

 
Se se vasta on elämää.

Olen muutenkin keskittynyt elämään (ja elostelemaan).

 
Ilmoittauduin mm. Voice of Germanyn koelauluihin. Ei jatkoon, mutta ihan huikea kokemus!

Täälläpäinhän homma menee niin, että suurimmissa kaupungeissa kiertää scouting tour, johon kuka tahansa voi ilmoittautua ennakkoon, tai ihan vaan lompsia paikanpäälle. Berliinissä tällainen tapahtuma järjestettiin muuan keskiviikkona ja torstaina eräässä hotellissa. Olin ilmoittautunut ennakkoon keskiviikkoaamuksi. Koelaulut koostuvat kolmesta kierroksesta. Ekalla kierroksella meitä otettiin joku about 15 henkilöä sellaiseen pieneen teatteriin riviin istumaan. Kolmihenkinen tuomaristo istui edessä ja yksi kerrallaan meidän piti nousta seisomaan, esitellä itsemme ja laulaa pikku pätkä accapellana. Sepä olikin mielenkiintoista. Kas, henkisesti en ollut juurikaan jännittynyt, lähinnä innoissani. Mutta kun vuoroni koitti, niin kummasti tärisivät niin kädet kuin äänikin. Tuomaristo siirtyi ulkopuolelle tekemään päätöksiä. Takaisin astellessaan ilmoittivat pahoitellen, että vaikka haluisivat ottaa jatkoon kaikki, niin voivat nyt valita vain kolme. Ajattelin että ookoo, se oli sitten siinä, vaan mitä kummaa: minun nimeni mainittiin kolmantena!

Toisella kierroksella saatiin käyttää taustanauhoja / säestää itsejämme ja laulaa mikkiin. Vaihdettiin huonetta, jossa oli eri tuomarit. Kaksi muuta henkilöä lauloivat ennen minua ja olivatkin ihan todella kovia tapauksia, todella hyviä laulajia. Itselläni meni ihan ookoo, mutta ei kovinkaan kaksisesti sanoisinko. Olin varma, että ainakin nuo kaksi pääsisivät jatkoon, mutta eipä päässytkään kukaan meistä.

Kaikenkaikkiaan tuo kokemus oli niin hieno, että ehkäpä sitä voisi kokeilla joskus toistekin. Paitsi että kaikki olivat tosi mukavia, sai sieltä hyvää palautettakin. Mulle esim. tiivistetysti, että ääni on kovin kaunis, mutta laulutekniikkaa pitäisi treenata (tämän tosin tiedostinkin).

No niin, en siis päässyt telkkariin. Jotenkin oli hetken aikaa tyhjä olo, niin kuin aina, kun on johonkin pidemmän aikaa valmistautunut ja sitten se on ohi.


 
Itselläni ylipääsemismetodeihin kuului hullun luovuuden pitkästä aikaa valloilleenpäästäminen. 

 
Photo: Aleksi

Tein videon.Olen ihan tarkoituksella rillutellut olan takaa. Toisin sanonut nauttinut viimeisistä nuoruushetkistä. Meikäläinen nauttii esim. hakeutumalla arvoiseeni seuraan.

 
Zur Quellesta sellaista yleensä löytää.

 
Mahtavinta on hienot keskustelut aamun valjetessa. 


 
Ja keijujen skumppa (alkoholiton, huom!)


Vaikka toisinaan käynkin ulkona virkistäytymässä, niin kyllä siellä kotona vaan kaikista parhaiten viihdyn.

 
Etenkin nämä USB-SNES-ohjaimet hankittuani. Mulle capirinha ja mikolle bloody mary ja sitten rallia ajamaan.

Nautittiin myös kahdenkeskisestä hiljaisuudesta. Vietettiin ekaa kertaa kunnolla Earth Hour. Tai oikeastaan enemmän kuin kunnolla: somen ja valojen lisäksi laitettiin pääkatkaisijasta kerralla kaikki sähköt pois.

 
Oli ihanan hiljaista. Juotiin viiniä ja juteltiin. Sellaista pitäisi harrastaa enemmänkin.

Samoin kuin pöydän ääressä syömistä ja keskenään leikkimistä.

 

 
Ollaan tässä reilu vuosi odoteltu, että ilmeistyisi oikeat nimet oveen, mutta kun kerran ei, niin raapekaiversin sitten itse.

Postiljooni se on tuonut kaikenlaista kivaa. Mm. suosikkiarpani.

 

 
Ja lempparini omista maalauksistani.

Pääsiäiseen valmistauduttiin.

 
Höyhenillä ja munilla.

 
Totta puhuen pääsiäiseen ei tänä vuonna tullut liiemmin keskityttyä, sillä oli jotain suurempaa tuona aikana tapahtumassa.

 
Mutta siitä lisää ensi kerralla.


Translation: Life, in Finnish: if you divide it you get Live! and Me. And that's what I've been doing lately: living my life.
  • I loove the weekend breakfasts, when you've got time to prepare your eggs and make your own drinks (try fresh tangerines and mint!)
  • I participated in Voice of Germany scouting tour and made it to the second round! (This tour has 3 rounds and even then you wouldn't be in the show yet, I heard.) From the first round 3/15 got chosen. Those two were really good, but none of us three got further. However, what a nice experience! People were so nice and we got feedback, too.
  • I got some mad creativity vibes. Made a video.
  • I've been hanging in Zur Quelle - that's were the best conversations and nicest people are. The real thing. And once I went there drinking alcohol-free fairy sparking wine.
  • I got SNES controllers with USB, so now it will never get boring :D And what would be a better way to spend your Saturday than having your favorite cocktails and driving some rally.
  • We also spent Earth Hour quite properly I would say - we switched off the electricity all over our apartment. It was so peaceful! Quiet and beautiful. Just candles, wine, conversations and us.
  • Postman brought me my favorite own painting. 
  • Easter came but we didn't really do much Easter stuff this year since something bigger was happening! I'll tell you more about that next time.3 kommenttia :

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>