perjantai 20. helmikuuta 2015Helmikuun valoja


Tässä parin viikon aikana minut on tehnyt valtavan iloiseksi...

Auringonpilkahdukset

 
Työpaikalla ikkuna taitaa olla johonkin koillisen suuntaan, eikä aurinkoa siitä täten näy, mutta iltapäivisin viereisen talon ikkunoista se heijastuu jos on paistaakseen. Ne on ihmeellisiä hetkiä ne! Keväthuuma alkaa hiipiä iholle ja kasvikin heijastaa seinään aurinkolasipäisen hepun.


Runebergin päivä

 
Siksi hyvä päivä, jos Tiina on leiponut runeberginkakkua. Sitä on hyvä pistellä poskeensa ja miettiä Maamme-värssyä.


Blondasin

 
Oli uusi väriplääni, mutta se saa nyt tovin odottaa. Löysin dm:stä mahtavan blondausaineen, joka vaalentaa jopa 8 astetta. Parilla purkilla ja yhdellä kerralla muutuin ihan vallan blondiksi. Ja koska tämä miellyttää minua jotenkin, niin pysyttelen nyt näin pienen hetken.


Sushiunatkoon!

 
Sushi on parhaimmillaan itsetehtynä, ystävien kanssa. Siinä meitä oli kymmenen henkilöä meidän pienen keittiönpöydän ympärillä. Tehokasta ja maukasta.


 Skumppa

 
 Need I say more? Kevät tulee. Ja se tarkoittaa kuohuvaa.


Housut

 
Jos on kultahousut jalassa, niin mikään ei voi mennä mönkään!


Uudet tuttavuudet

 
 Kivoilla tyypeillä tuppaa usein olemaan kivoja kavereita. Niihinkin on kiva tutustua.


 Stailaus

 
Ai että kun minusta on kiva pukea ihmisiä.

 Tai vaikka vähän teippi-pimauttaa:

 
 Itseäni unohtamatta:

 
 

Tietoisuus

 
Vuosi, pari sitten sanoin, että minusta tuntuu, että kevät on lempivuodenaikani. Enää ei pelkästään tunnu, vaan tiedän sen! Kevät alkaa tehdä tuloaan, ja se antaa minulle suunnattomasti voimaa.


 
Ei aavistustakaan, mistä moiset olivat porraskäytävän ikkunalle ilmestyneet - ei täällä noin pitkällä sentään olla.


Ystävyys

 
Pikkusiskolta tuli niin ihana ystävänpäivälähetys!


Vaatteidenvaihtojuhlaa

 
Ystävänpäivänä pidin myös pienoiset clothes swap -kemut. Vaikkei paikalle pääsikin vain muutama ystävä, sai moni vaate uuden kodin. Ja mikäs sen ihanampaa!


 
 
 
 Tähään kivaan tyttöön tutustuminen oli myös ihan huippu juttu!


 
 
 Itsellenikin löysin jokusen ihan huikean vaatekappaleen.

Loput kävin heittämässä Kleiderspendeen.

Photo: Mikko
 Photo: Mikko
 Noin! Itsellekin tuli hyvä mieli ja kaappeihin enemmän tilaa.

 

Kukat

 
Näitä kukkia vilahtelee joka postauksessa. Mutta jos kerran tulppaanikimpun saa alle parilla eurolla, niin onhan se suorastaan kannattavaa ostaa. Se tuo niin paljon iloa asuntoon. Jätän sitten vaikka limpskat ostamatta.


Valoisat aamut

 
 Ei ole parempaa kuin auringonvaloon herääminen.

 

Oikeanlainen syöminen

 
Jotenkin varmasti tuo valon ja energisyyden lisääntyminen vaikuttaa siihen, että tulee syötyä hyvin: vain kun on nälkä ja silloinkin kohtuudella. Ei ole sellaista fiilistä, että mun pitää syödä silloin ja tällöin sitä ja tota. Vaan fiiliksen mukaan. Toimii! Selvästi ainakin pari kiloa on lähtenyt. Ja olo on hyvä. Kepeä!

 
Joskus saattaa tuntua siltä, että joku leivos olisi paikallaan, kun se näyttää kaupassa niin kauniilta. Voihan sellaisen toki syödä - huomatakseen, ettei siitä saa kylläkään mitään kiksejä.


Valot ja varjot

 
Kun on monta kuukautta ollut pimeää, harmaata ja sateista, niin tuntuuhan tämä nyt vaan ihan mahtavalta! Valon lapsi mä oon.

 

 Pessimisti ei pety, mutta optimistilla on kivempaa

 
Olen ollut tämän viikon kipeä, mikä aluksi ärsytti aika lailla, mutta nyt kun tarkemmin mietin, niin tämä on kovin tautista aikaa, ja jos kerran pitää sairastella, niin parempaa ajankohtaa ei olisi voinut sattua. Olo alkaa olla jo suht jees, ja sehän sopii, sillä huomenna meille tulee illallistamaan spesiaalivieraita suoraan Suomesta! Sängynpohjalta olen joutanut suunnittelemaan huikean menyyn. Muutenkin kaikenlaista kivaa ja jännää on lähiaikoina tapahtumassa, joten - terve it is!


Translation: Within a couple of weeks several things have made me very happy:

 • I've seen the sun! After all these dark, rainy, gray months, there's nothing better than seeing the sunlight! Oh it makes me so happy! Spring is coming and that's definitely my favorite season.
 • I bleached my hair since I had a new color plan, but since I sort of liked this blond hair, I decided to keep it for a while.
 • Sushi with friends, sparkling wine, meeting new cool people, dressing up boys and wearing golden pants. If you have a pair of those - nothing can go wrong!
 • Friend's day (Valentine's day) - I got a lovely card from my little sister!
 • I organized a little clothes swap party. I was so happy to see someone taking my old clothes and I also found something for myself. The rest I took to the Kleiderspender.
 • I love buying flowers for myself. If a little tulip bouquet costs less than 2 euros, it would be a shame not to buy it! I'm getting home without bionade instead.
 • I have been sick this week, which I was really annoyed about. But now that I think of it: if I must be ill, this is the time for it. Tomorrow we get special guests from Finland and I'm going to prepare an awesome 3 course menu. Besides that, lots of fun and exciting things are going to take place, so I really want to be in shape.


2 kommenttia :

 1. Minäkin olen tuijotellut vaatekaappiani että pitäisi laittaa turhat kiertoon. Jotenkin olen vaan tosi huono siinä ja saatan säästää joitain vaatteita tunnesyistä ja joitain kun "niitä saattaa joskus tarvita jossain..."

  Teidän ruuat näyttää aina tosi herkullisilta! Itse olen keittiössä ihan surkea, osaan perus makaronilaatikot sun muut enkä muuta. Täytyy testata ruokablogisi reseptejä.

  Mäkin odotan kevättä ihan liekeissä! Yhtenä päivänä hauskuutin itseäni sälekaihtimilla:
  https://instagram.com/p/zNO54RlQCh/?modal=true

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuva! Siinähän on melkeenpä kesäfiilis :)

   Mulla oli ihan sama ongelma etten osannut heittää pois vaatteita tai mitään muutakaan. Toi clothes swap -ajatus helpotti asiaa huomattavasti. Ja en tiedä, että siitäkö se sitten lähti vai mistä, mutta olen nyt käynyt koko kämpän läpi ja heittänyt kaiken turhan menemään. Oon saanut hommasta ihan suunnatonta tyydytystä :D Siihen tuli oikeen himo.

   Mitä ruokahommiin tulee, niin ei voi oppia jos ei yritä - ja epäonnistumiset kuuluu asiaan, niin kuin minkä tahansa opettelussa. Ja testaa ihmeessä - mun reseptit on helppoja ^_^

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>