maanantai 15. joulukuuta 2014Pikkujoulut ja -löylyt

Vähän taas lähiaikojen kuulumisia ja menemisiä

Yks sunnuntai oltiin yhden leffan tiimi-ensi-illassa. Mikon nimi mainittiin kolmeen otteeseen lopputeksteissä.

 
 
Marraskuun vika lauantai lakkasin itselleni pikkujoulukynnet ja läksin pikkujoulun viettoon, kunhan olin ensin viettänyt säntillistä eloa mm. käymällä pelaamassa suklapalloa ja siivoamalla kodin.

 
 
 
Oli glögiä ja glühweinia ja tietäähän sen mitä siitä seuraa: hervoton ilta!

 
Ostimme hänen b-luokan murentuneet onnenkeksit.

 
Matkattiin Neuköllnistä Moabitiin, koska miksipäs ei!

 
 
 
Zur Quellessa oli tussiartisti.

 
 
Ja kuulakärkikynäartisti!

 
Juotiin viiniä aamuun, kuunneltiin Cranberriesiä ja parannettiin maailmaa.

 
Suraavina päivinä parantelin itseäni. Ja yks aika oiva keino siihen oli tuorepuuro!

 
No itsenäisyysviikonloppuna meillä olikin sitten asteen verran rennommat menot. Käytiin nimittäin testaamassa taas uusi sauna. Tällä kertaa Wannseeltä päin: http://www.sauna-in-wannsee.de/

 
Mikon töiden vuoksikin oltiin vähän myöhään liikenteessä - paikan päällä vähän ennen kuutta, kun se oli auki kahdeksaan, ja meillä kuitenkin päiväliput käytössä. No, ei se mitään, ajateltiin - kunhan saataisiin edes yhdet löylyt. Ja saatiin! Just sopivasti kuudelta oli löylytys. Joskin siinä oli muutama mutta-kohta: Eräs mies sanoi heti saunameisterille, että ei mielellään mentholia tai minttua (just mitä oisin tukkoiseen nenääni kaivannut), oltaisiin voitu istua ylempänäkin ja kiuas taisi kesken kaiken mennä pois päältä. No mutta, oli meisterilla sentään ässä hihassa: kunkin löylykierroksen jälkeen hän läväytti teatraalisesti auki hervottoman kokoisen viuhkan, jolla löyhytteli meitä sen tavanomaisen pyyhkeen sijasta. Tirsk!

Appelsiini-inkivääri oli tuoksuna ihan jees ja vähän siinä sai lämpöäkin päälle, niin että pystyi piipahtamaan terassilla ja altaassa (meikäläiselle on henkilökohtaisesti ehdoton plussa, jos saunan yhteydestä löytyy pienikin allas).

 
Photo: Mikko

Saatiin kinuttua Saunameisterilta vielä toiset löylyt seiskaksi ja siinä odotellessa makoiltiin muuten vaan saunassa ja käytiin nauttimassa Groupon-diiliin kuuluneet juomat.

 
 
Kakkoslöylyt olivatkin sitten erittäin jees -istuttiin Mikon kanssa lauteilla kahdestaan. Lämpöä piisasi ja tuoksutkin oli kohdillaan. Hengitystiet kiittivät. Ja iho ja mieli!


Translation: Lately I've...
 • been to a team premiere of a movie, where Mikko's name was mentioned three times in the end titles!
 • celebrated pre-Christmas in a Finnish way - getting crazy and wasted!
 • tested a sauna near Wannsee - not bad!

3 kommenttia :

 1. No mitäs se Mikko tekee elokuvatuotannossa? Veikkaan että jotain niinkuin valaistus, lavastus, kuvaus, jne. tyyppistä.

  Saunahommista puheenollen, näyttää ikävästi siltä että Winterbadeschiff on lopullisesti lakannut olemasta. Se olikin lähes liian hyvä ollakseen totta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. After Effects ja noin. Tässä tapauksessa oli set-runner myös. 2D graffaa ja värisäätöä oisko ollu. Mutta siis pääosin jälkityöstöä - juurikin päinvastaista kuin mitä veikkasit ;)

   Ihanko totta? En koskaan päässyt käymään siellä talviaikaan :/

   Poista
  2. Respect. Iron Sky kakkosen CGI-hommat tulee tekemään joku saksalainen firma. Ehkä sieltä sitten lisää työsarkaa?

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>