keskiviikko 3. joulukuuta 2014Miten sen nyt muotoilisin... No, koht' on joulu!


Noniin! Nyt ei ainakaan kukaan voi sanoa, että olisin liian aikaisin liikenteessä - ihan odottelin kiltisti joulukuuhun tämän postauksen kanssa.

Juu, joulu se on taas ihan ovella! Jouluvalmistelut on onneksi ihan hyvällä mallilla. Joulupukille kirjoitin tuossa reilu kuukausi sitten:


Olin kerännyt taas sen verran ylityötunteja, että saatoin ottaa töistä vapaaksi erään tiistain, joksi valikoitui 11.11. Ajattelin, että se olisi täydellinen päivä joululahjaostoksille! Ja olihan se! Heräsin normaaliin aikaan aamusta ja töiden sijasta suunnistiin ensimmäisenä Alexaan, jossa oli ihan lupsakan väljää. Lopulta istuin iltapäivällä lounastamassa lähikuppilassa reppu täynnä lahjoja.


Saattoihan sitä kaupoilta löytyä itsellekin jokunen juttu - itselleen kun on kaikista helpointa löytää lahjoja. Koitin kuitenkin pitää pään kylmänä ja ostaa vaan ne välttämättömimmät:Tee-joulukalenteri! Jee, sattumalta tuli vastaan. Tällaista oon himostellu jo edellisvuosinakin. Tervetuloa mukaan luukkuja avaamaan: Alisen joulukalenteri.Ja tavallaan piti ostaa tällanen boksi, koska olin hetkeä aikaisemmin löytänyt nämä nappikuulokkeet,  joita en vaan voinut jättää kauppaan - etenkin kun olivat tarjouksessa eikä mulla ollut toimivia nappikuulokkeita!

 Ja perhosia tarvii aina. Vaan.Melkein käytiin glühweinillä tossa parisen viikkoa sitten (mie oisin kyllä ottanu minttukaakaon), mutta eiei sittenkään - joulukuussa sitten.


Yhtenä päivänä postilaatikosta tupsahti tällainen yllätys, mikä teki minut kovin iloiseksi:


Tulinpas hyvälle mielelle sen katsottuani. Ajattelin olleni etevä kun laitoin Annekalle joulukortin jo ennen marraskuun puoliväliä, mutta tuo tyttöpä olikin olllut vielä aikaisemmin liikkeellä (meni vaan pari viikkoa postimiehellä).

Tänään napsautan ehkä jouluradion päälle - jos Mikko antaa luvan. 


Translation: Just wanted to drop by to point out it's Christmas time! I'm pretty well prepared already: wrote a letter to Santa over a month ago and did the Christmas shopping as well. I even sent a Christmas card to my little sister - and she had sent me a Barbie Xmas DVD about the same time. I know, that's what we are like - two Christmas nuts. 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>