torstai 13. marraskuuta 2014Lokaa ja kuita


Eräskin lokakuinen viikonloppu alkoi aika hienosti kun saatoin palata kotiin kera Suomi-kantamusten.

 
Oli Ruispuikuloita, Viljatyttöjä, Auraa ja chilitonnikalaa. Jopa muutama lehti ja parit kengät.

 
Lauantaiksi olin kaavaillut brunssin kahdelle.

 
Halusin hyödyntää rahkapurkin ja parit banaanit, joten tein pikkulettuloisia, jotka nautittiin vadelmien, smetanan ja granaattiomenansiementen kera.

 
Tein itse ananas-lime-sitruuna-inkiväärimehua ja tokihan brunssiin kuuluu skumppa. Ihan kivasti lähti liikenteeseen se lauantai siis. Illemmalla lähdettiin pyöräyttämään pikku-turistikierros sukulaispoppoolle. Oli sopivasti Festival of Lights meneillään niin odoteltiin sovinnolla hämärän saapumista (vaikka eipä sitä kyllä näihin vuodenaikoihin paljoa tarvitse odotella...)

 
 
 
 
Seuraavalla viikolla seuraavat kujeet, kuten Aura-hodarit kera salaatin, paahdetun sipulin ja chili-majoneesin.

 
Halloween-maskin harjoitteluun käytin koko edeltävän viikonlopun - meidät oli kutsuttu naamiaismaisiin kemuihin perjantaiksi.

 
 
Emme viipyneet kauaa (kahteen, kolmeen kuitenkin). Olin aika väsy työviikon jälkehen ja kävinpä vielä uimassakin ennen bileisiin suuntaamista. Lisäksi ei kiinnostanut bailaaminen ei sitten yhtään, mutta tokikin oli ihanaa nähdä muutamaakin tyyppiä.

Oli kiva kun lauatainakin saattoi tehdä juttuja ja niinpä lähdettiin pikku kävelykselle vaan.

 
Photo: Mikko
 
Joku oli ihan huolella ja ajatuksella tuherrellut. En yleisestikään kannata sotkemista, mutta tämä sai hymähtämään.

 
Lauanatai-illan herkut: alkoholitonta skumppaa (kun sellainen jääkaapista löytyi - ei kylläkään omaan käyttöön aluntein ostettu, ehei nyt sentään!) ja jättimuna:

 
 
Ostin suloisen pehmeää suklaalikööriä. Kaunis etiketti saa sen maistumaan aika ihanalta.

 
Sunnuntailounas.

Halloweenina menin töihin keskipäiväksi. Siinä missä muut vetää Halloween-lookin päällensä työpäivän päätteeksi, meikä ainakin haluaa laittautua kotona ajan kanssa. Lisäksi minusta on kiva piristää kanssamatkustajia aamupäivätuimaan. 

 
Tänä vuonna nyt ei tullut mitään sen kummempia reaktioita: U-Bahnlaiturilla vanhempi mies ohikulkiessan tuijotti minua ja huikkasi naurahtaen, että "mieletön look!", S-Bahnissa nuorempi mies koitti vaivihkaa ottaa kuvaa ja S-Bahnista ulosastuttuani tuli portaissa vastaan perhe, jonka pikkutyttö osoitti minua innoissaan ja huudahti "Pelle!"Aktiviteettien ystävä kun olen, niin sain firman Halloween-kemuissa houkuteltua muutaman muunkin maalattavakseni.

 
Mentiin Kaffee Burgeriin, jossa maksoin itseni sisään, kävin viemässä kamat narikkaan, ostin kaljan ja siinä vaiheessa tuli viimeistään fiilis, että hitto ei minuu nyt kyllä hotsita täällä olo yhtään. Niinpä hain kamat narikasta ja kävelin kotiin, jossa ojensin sen kaljapullon Mikolle. Niin.

Pelleasulla lohkesi muuten asukisan voitto töissä! Kiitos kuulunee karsastaville piilareille. 


Translation: in October
 • some of my relatives visited Berlin. They brought me Finnish bread, blue cheese and chili tuna. It made me happy.
 • I prepared Saturday brunch at home for two.
 • we went for a little stroll to show around Berlin to our guests. It happened to be the festival of lights as well.
 • what else, well all in all I didn't much feel like partying till morning. Instead I wanted to concentrate in food and walking. and make-up.
 • at our company Halloween party I managed to convince a few people to let me do their make-up. Funfun!

5 kommenttia :

 1. Oikein! Vain pösilöt bilettää hampaat irvessä sosiaalisen paineen vuoksi.
  Ps. Chilitunatornikuva on aivan perin hulvaton.

  VastaaPoista
 2. Mietinki et onkohan hieno tuo Festival of Lights. Fantsut sukkikset ekassa kuvassa! Ja lettujen viereen ku laittais blinejä, mis on mätiä, ni näyttäis aika samalle, mitä nyt eri värejä ois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on joka vuos noihin aikoihin. Tervetuloa vaan joskus kattomaan (ei se minust niin hieno oo). Nuo on legginsit halpahallista :D. Ja miekii mietin tota mätihommaa. Voitko muuten uskoo että tein tollasii pikkulettuja meijän isolla ja huonolla pannulla tosta vaa noin!

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>