keskiviikko 8. lokakuuta 2014Syyskuukkeli


Syyskuu oli tämän blogin kannalta vähän lyhyehkö. Miepä kerron miks!

Kuun eka viikonloppu alkoi firman kesäjuhlilla. Kruisailtii Spreellä ja sit mentii biitsille bailaa.

Photo: Hanna?

Siltä reissulta raahasin kotiin tällaisen daamin. Se makas keskellä jalkakäytävää, niin en tohtinut jättää siihen niin. "Täydellinen mies - myytti vai todellisuutta?" hän funtsii.

Lauantain tehtäviin kuului laukun pakkaus. Sunnuntai-aamusta nimittäin läksin työreissulle Tunisiaan (aivan huikee reissu, mutta siitä siis lisää matkablogissani, kuhan kerkeen)! Reissulta palasin myöhään perjantaina. Launtai-iltana läksimme Mikon kanssa piitkästä aikaa Berliinin yöhön. Menimme juhlistamaan Annan syntymäpäivöö.


Käytiin kanssa tanssahtelemassa discoporsaan alla.


Oli Tunisian vikasta illasta nimittäin jäänyt tanssihinku päälle. Ja olihan se vaik kuinka kivaa! Sen jälkeen join vielä drinkin jos toisenkin.


Ja jotkut joi asteen verran käheempiä juomia, kuten höyryäviä ja marjaisia gin toniceja.


Samaisena viikonloppuna meillä kävi kämpillä pienoinen leipägrilli-accident, mistä johtuen koko asunto haisi kamalalta savulta ja aina vaan. Onneksi ei vielä ollut niin kylmä, etteikö olisi voinut tuuletella yötä päivää. Vaan kun sekään ei auttanut, niin piti ottaa järeämmät keinot käyttöön.

Höyrystelin vähän etikkaa, keitin limeä ja neilikansiemeniä, tehokäytin tuoksulyhtyä ja koitin neutralisointi-savuttaa suitsukkeilla. Vaan silti piti haistella kaikki vaatteet läpi - osa pestä, osa tuulettaa ja osassa ei ollut hajua havaittavissa. Aik jännää. Nyt usemman viikon jälkeen täällä ei enää haise se savu, mutta vähän jänskältä kylläkin, johtuen mahdollisesti noista hajunneutralisointiyrityksistä.

Noh, seuraavalla viikolla minuun iskikin sitten mahatauti. Ruoka- ja juomatottumukset meni vähän uusiksi, kun piti miettiä mikä ällöttäisi vähiten.


Esim. hunajalla maustettu vihreä jäätee oli ihan jees, kuuten kaurapuuro mustikoillakin. Tai itse asiassa sen verran jees, että ihan innostuin aamupuuro-ajatuksesta. Niinpä olenkin täydentänyt aamuravintorutiiniani, johon kuului entuudestaan siis vain multivitamiini-porejuoma, vihreä tee (ja oil-pulling), pikkulautasellisellta pähkinäistä puuroa kera vadelmain.

Siitä tulee hyvä olo, näin syksymällä kivasti lämmittää sisuksiakin. Eikä mun tarvi enää ostaa tuoremehua ja ottaa sitä mukaan pikkupulloon, kun kuitenkin ennen ekaa taukoa tulee nälkä.

Juuh. Sitten olin viikon töisä ja sitten lähettiinkin taas reissuun, nimittäin ihan oikeelle lomalle Kreetalle! Tästäkin tarinoita ajan mittaa tuonne toisen blogin puolelle sitten ilmestyy.


Bonus:


Näin kerran ratikan ikkunasta tän auton liikenteessä, ja harmittaa kun en ehtinyt kaivaa kameraa esille. Vaan nytpä tiedänkin missä se on parkissa! Möhhöhhöö!


Translation: in September I...
- participated our company summer party: we were cruising at Spree and had a beach party. And I found a lady on the streets to take with me home.
- two days later I flew to Tunis for a workshop!
- got back late on Friday and on Saturday we went out to celebrate Anna's birthday. It was quite nice to go dancing after a while.
- we had a little toaster-accident at home and our full apartment smelled burnt for a while. Had to use a trick or a few to get out of the stink (like boiling vinegar, lime, cloves...)
- then I got a nasty stomach bug, which is still affecting my appetite. In interesting ways though, like I started eating porridge in the mornings, whereas before I didn't eat anything solid until my first break at work.
- then I had one week work and in the end of the month we flew to Crete for an actual holiday!
- Bonus: I saw that car once through a tram window and I regret not finding my camera soon enough. But now I know where it's parked! Muahah!

P.S. You can read stories about Tunis and Crete in my traveling blog at some point, soon -- well, sooner or later, at least.

2 kommenttia :

  1. Mutta kuinka?? Leipägrillin kanssa pitää AINA käyttää ajastinta!

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>