keskiviikko 15. lokakuuta 2014Niin että mitä että!?


Tänään on juhlapäivä! Muutettiin Berliiniin tasan seitsemän vuotta sitten. Sen kunniaksi ajattelin vähän herätellä blogin meininkejä ja aktivoida teitä lukijoita. Leikki etenisi sillai, että voitte kysyä minulta jotain (mitä vaan!) ja mie sitten jossain vaiheessa (sanotaan nyt tämän kuun aikana) vastailen.


Miten ois?Today is a speacial day! We moved to Berlin exactly 7 years ago. Besides sending me nice congratulations you can also ask me anything and I promise to answer by the end of the month :)

12 kommenttia :

 1. Sun blogia on jo tullut seurattua pidemmän aikaa mutta en ole missään vaiheessa saanut selville sitä, että miksi olette muuttaneet berliiniin? :)

  Eli Miksi muutit/muutitte berliiniin?
  Osaatko kuinka hyvin saksaa?
  Olitko opiskellut saksaa ennen kuin muutit ja kuinka paljon vai opitko saksan kielen vasta siellä?

  VastaaPoista
 2. No en mä nyt ihan mitä vaan viitti kysyä. Suutut vielä.

  VastaaPoista
 3. Mihin matkustaisit jos saisit vapaalipun kaikkiin maailman kulkuvälineisiin?

  VastaaPoista
 4. Mikä on sun elämäsi tarkoitus? Oletko onnellinen? Mikä on sun lempipaikka? Lempimaku? Lempituoksu?

  VastaaPoista
 5. Blogin perusteella näyttää että pyrit elämässäsi 'Downshiftaaman' ja olemaan aika lailla irrallaan oravanpyörästä. Tai en tiedä, saattaahan teillä töissä olla hektistäkin. Meinaan vaan että ajatteliko jatkaa samalla linjalla niin pitkään kuin mahdollista, vai oliko sinulla jotain kunnianhimoisia tulevaisuuden suunnitelmia? Etkös ollut useamman ällän YO? Tarvittaessa varmaan menestyisit hyvin jossain korporaatiohelvetissäkin.

  VastaaPoista
 6. Ai niin tosiaan, milloin meinasit ottaa vastaan tämän poseeraus haasteen: https://www.google.com/search?q=classic+pin+up+girl&tbm=isch

  kysyn vaan? :)

  VastaaPoista
 7. mitä teet työksi? oliko muutto ulkomaille hankala? maailman kaunein asia? kenet haluaisit tavata?

  VastaaPoista
 8. Miten kuvailisit suhdettasi päihteisiin? Kyseenalaistatko koskaan runsasta alkoholinkäyttöäsi? Vaikutat olevan usein kipeänä, oletko miettinyt että se voi johtua kovasta juomisesta? Tuleeko sulle koskaan morkkiksia?

  VastaaPoista
 9. Mitä alaa olet opiskellut? Teetkö koulutusta vastaavaa työtä? Berliinin/Saksan parhaat puolet? Kaipaatko Suomea? Entä voisitteko kuvitella palaavanne Suomeen? Haluaisitteko joskus lapsia? Kasvattaisitteko lapset mieluummin Saksassa vai Suomessa

  Miljoona kysymystä minulta, joka rakastaa Saksaa :D

  VastaaPoista
 10. Suosikki kirjasi? Vinkkejä ulkomaille muuttamisesta haaveilevalle? :)

  VastaaPoista
 11. Jatkokysymys:Mikä on onnen salaisuus? Uskotko ufoihin? Missä näet itsesi 10 vuoden päästä? Lempi aikasi vuorokaudesta? Millainen on täydellinen viikonloppusi?

  VastaaPoista
 12. Miltä tuntuu katsella ihmisiä yleensä alaviistoon? Kuinka paljon sinulla ja Mikolla on ikäeroa? Jos olisit sinkku, näkisitkö että voisit olla pysyvässä parisuhteessa tai jopa perustaa perheen tatuoidun, bodatun, saksalaisen äijä-äijän kanssa? Spit or swallow?

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>