sunnuntai 26. lokakuuta 2014



Maisemia ja materiaa

Joitakii kivoi ja hassui juttui alkukuulta

Yksi Berliinin näppäristä piirteistä on, että kadulta löytyy käypää tavaraa ilmatteeks. Eritoten kuun vaihtuessa voi tehdä löytöjä jengin muuttaessa. Me ollaan roudattu kotiin mm. pari joustinpatjaa, tuoli, tv-taso, peili ja nyt uusimpana kaiuttimet:


Tuossa ne on nyt eteisessä nököttäneet, kun ei olla vielä päätetty käyttökohdetta. Mut otettiin ne silti, kun Mikko sanosi, että kaiuttimia tarvii aina.

Yks ankee maanantai halusin ostaa ittelleni kaupasta kukkasia, mutta ei siellä oikein ollut miellyttävää sorttia. Sen sijaan löytyi pikku snacks-chili.


Ilokseni ja yllätyksekseni huomasin, että nuo ovat ihan oikeasti tulisia! En olis kyllä ikinä uskonu. Mut siis aivan mahtavaa!

Halloweenkin lähenee. Sitä varten asennoitumista vähän harjoittelin peilin eessä.




Toinen mikä uhkaavasti lähenee on joulu! Eikä mulla ole vielä yhtään lahjaa valmiina! Päättäväisesti rupesin siis valmistautumaan myös joulua varten. Aloitin kirjoittamalla pukille kirjeen.


Iltakävelyllä tuli muumimainen hahmo vastaan.


Tiuhti vai Viuhti vai mikä tuosta ihan tulee mieleen?

Käytiin kerran kans lauantaikävelyllä. Mentiin Mikon kaa kattelee meidän lempparinäyteikkunaa.


Itse asiassa tuo näyttää varsinaiselta aarreaitalta, jossa ehdottomasti pitäisi joskus käväistä sisälläkin.



Ei lopu hauskuus koskaan.


Heh tää oli hauska: asteen verran täsmällisesti graffiti. Ja ei ollu taiteilija ilmeisesti keksinyt mitä tekis, niin tosta vierestä vähän ideaa.

Jouluvalmistelult osa 2:


Just oltiin puhuttu perheen naisten kesken, että olisi valkoinen joulu teemana tänä vuonna. Ja sit mie menin ostaa ruskeaa lahjapaperia!



Viikonloppuillalliseksi itsetehtyjä mausteisia sieni-feta-lihapullii ja punaista pestopastaa. Jälkkäriksi olin ostanut ittelleni Kinder-munan, josta kuoriutui:

Minä!


EDIT: P.S: Vielä voitte pikapikaa laittaa kysymykysiä tulemaan! Ensi viikonloppuna koitan sitten vastata. Anonyymille tiedoksi, että en helposti suutu, mutta toki esim. loukkaavat ja ilkeät kysymykset kannattaa jättää esittämättä. Muutoin, kysykää!


Translation:
 • One of the cool things in Berlin is that you can find stuff on the streets. Our latest treasure is fully functioning loudspeakers - those were just waiting for us outside the door.
 • I wanted to buy myself flowers but didn't find anything I really liked, so I went for a little chili plant. I was very surprised those are actually hot!
 • Halloween is coming. I started preparing myself by practicing some facial expressions.
 • Christmas is coming as well! I started the season by writing a letter to Santa. And buying wrapping paper.
 • On a Saturday we went for a stroll and walked past our favorite shop window.
 • I got a miniature me from a Kinder-chocolate egg!

2 kommenttia :

 1. Voi kun on niin söpö ja näköinen tuo pikkunen sinä! :)) Ja hyvä ku muistutit, on nimittäin pitän fetapullia kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullon Kinder-munien kulutus lähteny aika reippaaseen nousuun tuosta innostuneena. Oletan kai saavani sielä jotain yhtä siistiä ja vastaavaa. Mini-teikäläisen vaikka, tai Mikon! HA..

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>