tiistai 16. syyskuuta 2014



Yö on parasta aikaa inspiraation täyteenpanoon ft. myrskyn jälkeen on grillisää

Kesä osa viis

Vielä on kesää jäljellä tai ainakin siitä tarinoitavaa. Minul menee aikasta lujaa tällä hetkellä, niin etten itsekään tahdo pysyä kyydissä* ja siitä johtuen tämä päivittelytahtikin nyt on vähän hyytynyt entisestään. (Jestas sentään! Ja anteeksi.)

*Tänään tosin pakottauduin pysymään kyydissä kun kroppa yhtäkkiä nosti päälle kuumeen ja oli raahauduttava kesken työpäivän kotiin lepäämään.

Pitkän aikaa on mielessäni ollut jatkaa parvekkeen seinämaalausta. Jatkoidea on ollut jo tiiliseinäosion valmistumisesta lähtien mielessä. Oli eräs perjantain ja lauantain välinen yö, kello about kolme, kun päätin, että nyt mie sen hitto vie teen!

Photo: Mikko 
Kun siihen luonnollisesti tuo E oli syntynyt niin halusin maalata tetrispalikoita joiden väliin jäävistä aukoista näppärästi muodostuisi muutkin etunimeni kirjaimet peilikuvana.

Seuraavana päivänä mentiin pelaamaan Ultimatea pesisporukalla. Sain Mikonkin houkuteltua mukaan urheilemaan. Tosin siinä kävi vähän köplästi.


Tempelhofille saavuttuamme huomattiin komeiden pilvien suuntaavan aikamoista vauhtia meitä kohti. Tuulikin oli melkomoinen. Siitä huolimatta jaettiin joukkueet ja selvitettiin säännöt.


Ja sitten repesi taivas. Hillitön myrskykuuro, jota koitettiin vähän kehnohkoin tuloksin vältellä jonkun kopperon takana.


No mutta, ei se onneksi montaa minuuttia kestänyt. Haudattiin urheilutoiveet, sillä märkä nurmikko ei tuntunut kovinkaan turvallisesta juoksualustalta + oltiin saatu jo yksi nilkkavamma aikaiseksi.

Niinpä korkkasin viinini ja yhteistuumin siirryttiin grillipaikalle - aurinkokin kivasteen liittyi seuraan.


Meilloli Mikon kaa kylmälaukussa vähän grillattavaa ja pari poikaa lähti hakemaan lähikaupasta lisää ja mitä herkkuja toivatkaan kassillisen! Woah! Kaikkii ihanii salaatteja ja levitteitä, leipää, grillijuustoa ja lihoja.


Siinä grillailun lomassa ehdittiin vähän frisbeetäkin heitellä. Illan alkaessa hämärtyä juotiin vielä viimeiset viinit ja pelattiin noppaa, kunnes puisto sulkeutui.


Kotiin päästyäni taisin olla jo aika päissäni. Syötiin possun kaa suklaata ja kuunneltiin paskaa musaa.


Koitti sunnuntai.


Ja olin aika hyvilläni siitä että olin ostanut jääkaappiin jemmaan kuusimetsän makuisen limukan.

Rosiksen viereen oli useamman viikon ajaksi majoittunut öinen telttavieras.

Ja hyvin hyvilläni olin myöskin grillipiknikin "jämistä", jotka mukaamme törkättiin. Oli aika erinomainen sunnuntai-illallinen nimittäin.

Että.


Translation: Summer weekend activities a few weeks ago:
- Finally fulfilled my plan of continuing the wall paint on our balcony with tetris blocks and mirrored letters of my name.
- Went to Tempelhof to play Ultimate, but just as we were about to start it started to rain and storm. Luckily that only lasted for a few minutes, however, since it's not a very good idea to run on wet grass, we settled for a nice grill picnic instead.
- Eating chocolate and listening crappy music with our piggie.
- Had fir forest -flavored soda for Sunday - how nice is that!
- Someone has been sleeping next to our garbage shed for several nights. I've never seen who, but sometimes the tent is still there in the morning. 
- Leftovers of the grilling + whatever I could find in the fridge = luxurious Sunday dinner.

4 kommenttia :

 1. Heh, mikä ihmeen telttavieras siellä on majaillut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keine Ahnung! Ihan ilmeisen hyvän sopen joku keksinyt.

   Poista
 2. Ihanat noi värikkäät legginssit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehz, kiitos! Ne on sellasesta halpahallista löydetyt :D

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>