keskiviikko 20. elokuuta 2014Lamipitsan ja hasselpähkinäpuuron väliin mahtuu mm. pesistä, mysteerinen lippulajitelma ja oma pullo

Kesä osa nelkku

Elokuun ensimmäisenä perjantaina väsättiin Mikon kanssa salamipitsaa pellillinen (toki tuttavallisemmin lamipitsaa. Ennen Suomi-lomaa olin kirjoittanut liitutaulun ostoslistaan, että "lami" ja tulihan sitä jokunen päivä ihmeteltyä, että mitä mokoma tarkoittaa, kunnes mieleen palautui tämä hitti.)

 
Kuttuttiin Johanna meijän kaa syömään ja maistelemaan viiniä. Ja pelaamaan uutta hassua peliä.

 
Entinen naapurimme, myös rokkimogulina tunnettu, tuli moikkaamaan ja lähdettiin ulos. Piti kuulemma mennä Zur Quelleen, joten sinne sitten siis, vaikka just olin ollu!

 
No ei se mitään. Parit kävin juomassa, jukeboksia taas hallitsemassa ja itselleni ruusun ostamassa. Vuosikiintiö lienee nyt vähintään täysi.

 
Aamunkajossa kotiin suunnatessani huomasin, että joku oli innostunut liimailemaan enemmänkin lippuja porraskäytävän ikkunoihin. Tuossa oli keväästä asti ollut vain Ukrainan lippu ja nyt kaikki nämä:


Olen ohimennessäni tovin aina miettinyt, mikä mahtaa olla logiikka valittujen lippujen takana. Ajattelin, että ehkä talon asukkaiden juurien mukaan jotensakin, mutta seuraavan kerroksen ikkunassa on Viro-Latvia-Liettua, hmm. Arvoitukseksi on myöskin jäänyt, kuka noita lippuja ikkunoihin käy kiinnittämässä!

Sunnuntaina meillä oli fajitas-päivä. Kera uuden Project Runway-kauden avauksen.

 
 
Sunnuntaina agendassani oli ensinäkin juomapullon oikeaan asuun saattaminen:

 
 
Noin ikkääs!

Tein myös vähän minttu-suklaapuffetia! Tuli resepti vastaan, jota ei vaan voinut sivuuttaa. 

 
Ja sit läksin pelaan pesistä! Tällä kertaa meitä oli jopa kymmenen, joten saatiin kahden pesän pelit käyntiin! Meidän tiimi voitti jee (meikällä ei tosin tässä kohdin ollut osuutta asiaan :D)! Osuin kyllä useammankin kerran palloon, ja sekös vasta mukavalta tuntuikin!

 

Noh, maanantaina olikin sitten maha kipeä muutenkin kuin lihaksiston osalta. Kävin töissä kääntymässä ja läksin lääkärille, joka kattoi ultralla mun mahaa (se oli hassuhkoa) ja määräsi muutaman päivän saikkua.

 
 
 
Piti elellä ne päivät epämieluisalla ruokavaliolla, eli pullaleivällä ja mahdollisimman mietoja juttuja syöden ja juoden. Yhtenä päivänä tuumasin sitten, että jospa sitä koittaisi kaurapuuroa. Veteen meinasin tehdä, mutta koska jääkaapista löytyi myös hasselpähkinämaitoa (jota olin käyttänyt jugurtti-rahkaseokseni notkistamiseen), keitin puuron siihen.

 
Ja jopas jotakin! Oli aikamoisen hyvää kyllä! Tervehdyttyäni laitoin päälle vielä päärynää ja toisena aamuna omenaa. Nam!

 
Niin, sitten kun olin taas normalisoitunut tyttö, niin pääsin palaamaan takaisin töiden ja ennen kaikkea hyvän ruuan ja viininkin pariin.

 
 
 
Se tuntui hyvältä.
Sillä mitäs olis elämä ilman makunystyröitä hipelöivii juttuja?


Translation: Summer part4 
  • On the first Friday of August we made salami-pizza and invited Johanna to eat it with us. Also played funny new game.
  • Ended up in Zur Quelle again - too soon after my last visit I'd say (though it was fun of course - I even bought myself a rose) - see you in 2015 Quelle!
  • Someone has been attaching more flags on the windows of our house's stairway. Smiled at Finland, yet I wonder what the logic behind choosing exactly those flags might be and who's doing it (and why?)!
  • On Saturday we had a relaxed evening at home incl. fajitas and Project Runway
  • On Sunday I fixed my bottle and then headed to play Finnish baseball! This time we could even have a little game with 10 people. Was so much fun! I even managed to hit the ball a few times. Wohoo!
  • I also made those awesome ice cream things with chocolate and mint flavor.
  • On Monday I was sick. Spent only one hour at work and headed to the doctor who said I have a stomach bug and wrote me some sick leave. Not very fun spending several days eating rubbish (as basically everything healthy and spicy is forbidden). I think it was on the third day when I decided I'd try some oat porridge. And I made it in hazelnut milk. And that was actually pretty good! Later on the week I prepared it again and this time added some fresh and sweet pear and apple on top. Very good!
  • Yeah so anyways when I got healthy again I couldn't be happier returning to my normal eating habits. As what would life be without good food combined with wine that brings up all the awesome flavors?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>