lauantai 9. elokuuta 2014I hate goodbyes


... Joskin nämä kyseiset jäähyväiset olivatkin varsin hienoa sorttia. Miian viimosta viikonloppua Berliinissä vietettiin toissa viikonloppuna. Suuntasin perjantaina töiden jälkeen keittiöavuksi. Tehtiin muffinseja ja pitsoja, rocky roadia ja lihapullia. Ja siinä ohessa juotiin pönikällinen viiniä neljään pekkaan.Saatiin maistaa uunituoretta tavaraa, joka kirjaimellisesti suli suuhun. Huikea kokki ja leipuri tuo tyttö!Lauantaina saattoi olo olla vähän huterahko, mutta kaupungille oli suunnattava hoitelemaan asioita. Ekana tehtävälistalla oli printtimestan löytäminen. Yritin googletella, mutta huomasin, että moni lähistöllä sijaitseva on lauantaisin kiinni. Luovutin ja läksin vaan kauniisen suvihelteeseen harhailemaan. Ja kas! Kastanienalleelta löytyi täydellinen paikka! (Mielestäni se oli Schwedter Straßen ja Eberswalder Straßen välissä - oisko peräti ollut Godotia vastapäätä nurkassa?) Siellä sai omatoimisesti peruskopioida, ja jos halusi jotain spessumpaa kuten miä, sai varsin ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Valkkasin laajasta paperivalikoimasta kierrätetyn paksun mattapaperin, johon sitten printatatöräytettiin minun pari iltaa aikaisemmin Hero Machinellä askartelemani Miian kuvatus.


Piti ravata hiusvärin perässä ympäri kaupunkia* ja johan siinä välissä rupesi niin heikottamaan, että pakko oli ottaa matka-makalirulla messiin. Maan alla meneminen se vaan moisina päivinä ahistaa, ei voi mitään.

(* Kävin Schönhauser Alleen Fuck Fashionista katsomassa, josko miun hiusväriä olisi tarjolla, mutta ei lähelläkään - hyllyt ihan tyhjinä - eipä muuta kun Kottbusser Torin vakkarimestaan, jossa minua joko kusetettiin, tai sitten hinnat olivat kokeneet räjähdsmäisen korotuksen: kaksi purkki 20 EUR! Say what? Jäi kyllä niin paska maku suuhun, että tilasinkin jo varastollisellisen värejä mun ja Mikon loppuvuoden tarpeisiin Amazonista. Alle 6 eur purkki ja toimituskulujakaan ei tullut maksettavaksi.)

Seuraava etappi oli Gesundbrunnen. Hain Pfenniglandista kehykset ja samalla hairahduin ostamaan mukin, jota koristi Suomen lippu (sellainen yksittäinen tapaus hyllyssä nökötti. ei muita kaltaisia, tai ylipäätään minkään muun maan lippuja. Ajattelin, että tämäpä erikoista ja no, jos vaikka Mikolle synttärilahjaksi sitten...) sekä varsin värikkäät ja kuvioikkaat legginsit. Ajattelin, että nää miä kyl voisin haluta, joten...

Lopuksi piipahdin vielä Arcadeniin akuuteille kosmetiikkaostoksille deeämmään sekä Realista pari ruukkua ja munalikööriä piti kahmaista. Siellä kauppakeskuksessa muuten lapset ratsastivat ympäri käytäviä sellaisilla metkoilla leikkieläimillä. Olisi kieltämättä tehnyt mieli mennä mukaan.

Jaa katos, löytyi videomatskuakin internetistä. Kas tämmöstä menoa ja meinikiä:Jepjep. Kotiin päädyttyäni huomasin tulevani olemaan myöhässä illan kutsuilta, kun piti vielä blondata ja värjätä, mutta tehotyttönä en kuitenkaan ollut pahasti myöhässä, vaan peräti ensimmäinen paikallesaapunut!

Emäntä olikin jo laittanut pöydän koreaksi:


Mein Gott, mitkä tarjoilut! Booli oli kanssa myös raikasta ja makeaa, mansikkaista ja vadelmaista. Kesäistä ja suloisesti humalluttavaa.


Kämppä täyttyi ensin täsmällisistä suomalaisista ja lopulta tunnelma oli hyvinkin interneissonal.


Puolen yön jälkehen oli boolikulho jos toinenkin tyhjennytty ja ihan hyvä aika lähteä kohti baaria. Ja millä tyylillä meidän jengi etenikään:
Etappina mikäs muukaan kuin Kaffee Burger. Siellä tuli aamun sarastukseen asti taas häärittyä.


Kasin aikoihin kotiin saavuttuani huitasin vielä ittelleni siinä aamuauringonpaisteessa pikku tuutulaulun:
 Torstaina, Miian vikana iltana, käytiin vielä pikkuporukalla syömässä neidin lempparimestassa.

Ja niin tyttö lensi taas Suomeen. Nähdään pian muru!


Translation: I really dislike goodbyes, but I must confess, this farewell party of Miia's was lots of fun and had so much style. Oh I miss her already, but I know we're gonna meet up soon again!
P.S. I want to have that kind of riding toy, too!

2 kommenttia :

  1. Moi! Kelasin tulla Berliiniin parin viikon päästä. Haluisitko nähdä siellä? :D Mitä paikkoja suosittelet ehdottomasti? Ajattelin kierrellä klubeja, kirpputoreja ja hylättyjä huvipuistoja.

    VastaaPoista
  2. Joo, ehottomasti vois nähä! :)) Ootko milloin tarkalleen ottaen tulossa ja minkälaisella porukalla? Laita mulle spostia tai viestiä fb:n kautta niin voidaan jutskaa lisää!

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>