sunnuntai 13. heinäkuuta 2014Kesälomalaisena


Parin viikon kesäloma tuli ja meni omalla kohdallani jo hyvän aikaa sitten. Kuukausi sitten se alkoi sillai, että läksin torstaina vähän aikasemmin töistä ja kotona minua odottikin pikkuveljeni ja kaverinsa.

Ilma oli mitä mainioin, joten lähdettiin puistoon pelaamaan mölkkyä ja juomaan oluita.

Photo: Mikko
Nälkä tuli. Käytiin tsekkaamassa uusi hampurilaispaikka matkan varrella REWEen. Sieltä sai islantilaista kaljaa ja hyvin lihaisat burgerit.

Käytihin ostamssa kaupasta muonaa ja juomaa. Ilta jatkui korttipelien parissa. Kutkuttavat canastat saatiin aikaan!

Perjantaina lähdettiin käymään Friedrichshainissa, josta minun piti noutaa pari kirjaa. Matkan varrelle sattui oiva levykauppa, josta Aleksi löysi pari levyä. Käveltiin ympäriinsä etsien hyvää kaljapaikkaa, mutta se nyt oli vähän hankalaa, kuten yleensäki. Lopulta päädyttiin Warschauerstrassen dönerpaikkaan vaan. Luskeltiin uudesta kirjasta niksejä kun yhtäkkiä rupesi myrskyämään. Vettä tuli vaakatasossa. Juostiin sillan yli U-Bahniin ja ajeltiin Schlesische Torille, jossa jatkettiin sitä kivan kaljapaikan ettimistä. Oisin vienyt pojat läskinurkkaan, mutta se oli kiinni. sade taas yltyi, ja kun vihdoin nähtiin jotain vähänkin potentiaalista niin sinnepä suunnattiin olusille, weinschorlelle ja kierrokselle jatsia (noppaa).

Lounaaksi döneriä ja sit mentiin vielä Alexaan shoppaamaan. Poikien kannssa oli kyllä aika tehokasta shopata, täytyy sanoa. Katottiin vaan listasta, että mitä tarvii, mentiin kyseisen tavaran kauppaan ja ostettiin tuote.

Illemmalla pelattiin Illuminatia. 

Lauantaina vein pojat pienelle turistikierrokselle ja jäätelölle.

Sillä, uskotteokos, en ollut koskaan eikaisemmin ostanut täällä irtojäätelöä jätskikioskista/kojusta. Valitsin pikariini pistaasin ja suolaisen karamellin makuiset kauhalliset ja ai hitto että oli hyvää!

Seuraavaksi suunnattiin Godottiin teelle. Ja bisselle.

Pelattiin cakeiroa. Niko heitti jossain vaiheessa ekalla heitollaan viisi ykköstä ja siihenhän se sitten päättyikin.


Halvat pitsat kirvoittivat suut hymyyn.

Ja iltaohjelmassa toinen kierros Illuminatia.

Peli vei oman aikansa. Yks-kaks yllättäen alkoikin aamu sarastaa ja meillä näytti tältä:

Photo: Aleksi
Photos: Aleksi
Photos: me/Mikko/Niko

Läksin vielä näyttämään kuinka hörhöä porukkaa Mein Haus am Seestä löytyy siihen aikaan. Ja olihan siellä. Aika hämmentävää.

Yksien skinny bitch -juomien jälkeen kotiin vähäksi aikaa nukkumaan ja sunnuntaina ei auttanut muu kuin matkata Ostbahnhofin Lidliin vodka-ostoksille, sillä Suomea varten ostettu pullo oli tullut nautittua edellisenä iltana.

Käytiin kans vähä kattelees Mauaerparkin karaoke-meininkejä. Kunnes oli korkea aika lähteä kotiin pakkamaan ja nukkumaan vähän lisää.

Ma-aamuna lähdettiin sitten yhteistuumin kentälle, ja kohti Suomea. Suomi-lomasta lisää sitten täällä, kunhan joutelen.

Translation: I had my summer holidays already a few weeks ago. I left work earlier on Thursday and at home there was already my brother and his friend waiting for me. Those 4 days were filled with beer and games - just a perfect, chilled-out start for one's holiday! On Monday we flew together to Finland. About the rest of the holiday you can read from my other blog once I will have time to start posting in there.


2 kommenttia :

 1. Onko teillä hienot 90-luvun illuminatikortit joissa ennustetaan mm. nainileven?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoudesta tiedä, mut tämä painos:

   http://www.google.de/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fkuvat2.huuto.net%2F9%2F1d%2F45c9b47808f90c7a4bdf7d0ded9f7-orig.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.huuto.net%2Fkohteet%2Filluminati-juonittelua-ja-salaliittoja--kultti-lautapeli%2F317330855&h=600&w=800&tbnid=26bB-MrysOBhTM%3A&zoom=1&docid=DXc3qw-FotSWjM&itg=1&ei=INPGU4PyJMOB4gTUy4HwDA&tbm=isch&client=firefox-a&iact=rc&uact=3&dur=1283&page=1&start=0&ndsp=20&ved=0CC0QrQMwBQ

   ja siis vallan suomeksi! - oisko peräti 80-luvulta?

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>