lauantai 5. heinäkuuta 20143x T-paidasta topiksi


En jostain syystä ole T-paita-ihmisiä laisinkaan. Erityisesti ahdas kaula-aukko ahdistaa. Vaan: onneksi T-paitoja on helppo muokata!

1.

Ensimmäisestä projektista otin oikein ennen-kuvankin. Kyllä. Perus-T-paitahan se siinä. Vähän saksia ja ompelua ja tadaa:


Leikkasin kauluksen väljemmäksi ja hihat pois aika ronskilla kädellä. Tässä vaiheessa minulla oli edessäni perus toppi, jonka kaula-aukon ja hihansuut olin huolitellut koneella. Seuraavaksi kieputin olkaimet pötköiksi ja ompelin käsin asemiinsa. Sitten vielä helmasta vähän pois + huolittelu.2.

Älkää huoliko, se ei ole Mikon paita! Itselläni sattui lojumaan samanlainen kaapissa. Tästä halusin tehdä halterneckin. Leikkasin sen siis ensin muotoonsa. Ompelin edellisen paidan kauluksesta mustan kaitaleen etupuolelle ylös ja siitä selän ympäri toisen pidemmän kaitaleen edellisen paidan helmasta - vähän pingotettuna sillä T-paita oli kuitenkin jokseenkin väljä. Leikkasin mustan paidan hihoista kolme suikaletta, joista tein letin, jonka kiinnitin niskalenkiksi.3.

Tämä oli leveä, lyhyt T-paita, josta oli itse asiassa tarkoitus tehdä hame.Vaatekappaletta päälleni mallaillessani huomasin kuitenkin, että siitä tulisi hyvä tuubitoppi. Pystyin nimittäin pujahtamaan kauluksesta sisälle. Ei tarvinut tehdä muuta kuin leikata vähän muotoon ja surruttaa sivusaumat.


Toppi on toki takaa lyhyempi, eli puetaan päälle väärinpäin.


Translation: Transformation of 3 T-shirts

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>