keskiviikko 11. kesäkuuta 2014Urheiluntäyteinen viikonloppu


Perjantai


Meille tuli drinkkimestareita kylään. Juotiin, voimisteltiin ja mentiin baarin pyörivälle tanssilattialle lankuttamaan.

 
 
 
Photo: Katja
 

Lauantai

 
Käytiin kannustamassa Suomi jääkiekon MM-finaaliin. Belushi's paikkana, of course. Oli siellä jokunen muukin suomalainen ja kannustushuudot ja -laulut toden totta raikasivat.

 
Pelin jälkeen käytiin moikkaamassa synttärisankaria katolla. Eikä millä tahansa katolla - aika hiton pelottavalla katolla: Ensin hissillä 10. kerrokseen, sieltä parvekkeelle ja tikapuilla kattotasanteelle ja toiselle. Kauhistuttava kokemus, olin paniikissa pari päivää vielä jälkeenpäinkin. Onneksi turvamiehet osasivat asiansa, eikä varsinaista vaaraa varmastikaan ollut. Mut eihän sille minkään voi jos kärsii putoamisen pelosta.


 Photo: Aleksi
Photo: Aleksi
 
Katolta mahdollisimman pian alastultuamme eksyttiin joihinkin nepalilaisiin(ko?) puutarhajuhliin. Synttärisankari sanoi meille, että ottakaa toki jotain purtavaa tästä pitopöydästä. Mentiin jonkun opiskelijatalokompleksin vessaan laulamaan isolla porukalla lauluja. Sieltä päädyttiin jonkin kapakan katukivetyksille parantamaan maailmaa ja nupiksi vielä Monster Karaokeen hoilaamaan. Ensin lavalle ja sitten yksityiskoppiin.


 Photo: Sarita

 
Sunnuntai

 
Sunnuntai alkoi kirsikoilla. Kävin ostamassa jokusen aamupalaksi (+ kananugetti-sämpylän ja Bionaden) ja istahdin nurmikolle kuuntelemaan radiota.

 
 
 
Kaverit liittyivät seuraan ja muusikko. Siihen laittoi kosketinsoittimensa keskelle puistoa, alkoi soittaa ja laulaa. Ja miten hyvin! Vau!

Illalla katsomaan finaaipeliä. Ei nyt sinänsä haittaa, ettei kultaa tullut, sillä en oikein olisikaan jaksanut riekkua.

 
Sen sijaan käytiin nurkan takana syömässä schawarma-haloumi-tellerit ja mentiin koteihimme nukkumaan. Kunhan oltiin ensin katsottu parit poliittiset videot.Translation: That weekend included besides Ice Hockey World Championships games:

  • drinks, gymnastics and doing planks on a spinning dance floor
  • climbing to a roof - way too scary for someone like me who's afraid of falling down
  • singing here and there and finally at karaoke
  • fresh cherries and music in a park

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>