maanantai 30. kesäkuuta 2014Jos ei heilaa helatorstaina niin entäs sitte helluntaina?


Tiesittekös että Saksassa helluntai on kaksipäiväinen - on myös helluntaimaanantai. Ei mekään tiedetty ekana vuonna, kun selkä väärällään kannetiin tyhjiä pulloja kaupan ovelle ja ihmeteltiin miksi se on kiinni.

Koska työskentelen kuitenkin suomaisen kalenterin mukaan, läksin ulkoilemaan lauantaina, eli helluntaiaattona ihan vallan. Oli ihan ihana 30 asteen sää ja vieno kesätuuli kaverina. Pyöräilin ystäväin luo kera ison lambrusco-pullon ja siitä se kesäpäivä lähti kivasti käyntihin.

 
 
Lambruscojen ja leipien jälkeen hypättiin fillarien selkään ja poljeksittiin Tempelhofin halki aina Ikean taakse, jossa oli jonkin sortin ulkoilmatapahtuma, jota oli mainostettu about sanoin "saippuakuplia, musiikkia ja seurustelua kedolla, love and peace jee", mutta joka nyt todellisuudessa olikin "lapsia juoksentelemassa kuivalla nurmikolla ja muuta hässäkkää".

 
 
Photo: Mikko
Ei siellä sitä musiikkiakaan juuri silloin ainakaan tullut, mutta ei se mittään. Meillä oli juomaa kassissa, joten istuttiin alas ottamaan aurinkoa ja kuvailemaan minietanoita ja ötököitä. Mikko koitti opettaa meitä soittamaan ruohonvartta, joten saatiinhaan sitä musiikkiakin paikoitellen.

 
 
 
Photo: Kitty
 
 
 
Juomat loppu ja nälkä yllätti. Siirryttiin vielä auringonlaskun ajaksi Tempelhofille. Siellä pikkupoika  ihastui fillariini.

 
 
 
 
Semmosta. Sit pyysin muutaman suomalaisen meille hassuttelemaan. Muovikulho hattuna keittiössä bailatessa menikin sitten aamuun asti, kuinkas muutenkaan.


Translation: On the "Pfingsten Eve" - Saturday, I took a big bottle of lambrusco (that's sparkling red wine) with me and bicycled to my friends. We had a lovely and fun day in the sun. More of those, please!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>