lauantai 3. toukokuuta 2014"Vappu"


Meikäläisen vappu meni räkäisissä tunnelmissa. Vappuaatoksi en nyt muutenkaan ollut suunnellut mitään, sillä olinhan töissä 21 asti, minkä jälkeen olisin halunnut mennä salille, mutta sen sijaan jouduinkin hakemaan kaupasta selviytymispaketin ja suuntamaan sohvanpohjalle potemaan.

 
Kipeenä tekee mieli moskaa. Vedin ittekseni koko sipsipussillisen. Kyllä auttoi, henkisesti ainakin. Vilustumistee on parhautta! Tepsii!


 
 
Illalliseksi pitsaa ja ajattelin, että jos siihen oheen yhden olusen nyt kuitenkin uskaltaisi ottaa. Afrikkalaista palmukaljaa nimittäin.

Vappupäivänä on Berliinissä meiningit kohdallaan. Mullakin oli varsin kova meno, kotona...

 
Aamiaista, wohoo!

 
Pohdin mitä raparperista voisi tehdä.

 
Ihastelin Kapsulta lahjaksi saamiani tähtikorviksia ja mietin, miten sonnustautuisin, jos olisin ulosmenokunnossa. Fiilistelin myös sitä faktaa, että Jem & the Hologramseista ollaan tekemässä oikeeta leffaa, jonka on määrä tulla ulos 2016. Kuinka maltan odottaa!?


 
Löysin navastani timantin.

 
Harmittelin kun en voi juoda skumppaa, mutta sitten keksin, että voisin juoda skumppalasista jotain muuta, nimittäin vissyä tilkkasella mansikkamehua ja kourallisella granaattiomenansiemeniä, hyvää!

 
Katsoin läpi Euroviisujen esikatseluvideot kera muistiinpanovälineiden muodostaen jokaisesta veisusta mielipiteen ja toki alustavat numerotkin tuli annettua.


 
Lounaaksi grillijuustoa salaatipedillä.


 
Naamioiduin, koska olo oli niin ruma. 

 
Käytiin iltakävelyllä ostamassa inkivääripalanen. Meidän lähelle on tullut mahtava kauppa/kiska, josta saa tuoreita hedelmiä ja kaikkea, ja se tuntuu olevan auki aina! Mehukoneen läpi inkivääri ja raparperit ja niin saatiin aikaan tuju terveyspommi, jota vissyllä blandattiin.

Ajattelin, että tämän jäljiltä olisin terve, mutta enpä sitten ollutkaan, kun kävin eilen töissä vaan kääntymässä. Nyt olo alkaa olla jo suhteellisen bueno, mutta vielä emmin uskaltaisinko tänään osallistua ihanaan synttäripiknikkiin. Ensi viikolla on nimittäin oltava terve, sillä luoksemme saapuu arvovaltaisia vieraita...


Translation: I spent my "Vappu" at home, since I got sick... Had to skip the gym and head home to eat some rubbish, drink lots of Erkältungstee and relax. On Thursday I had a very wild party at home:
  • had breakfast, studied rhubarb
  • looked at the beautiful earrings Katri got me and visioned how I could dress up if I wasn't sick (did you already hear they're making a Jem and the Holograms movie!!? Should come out in 2016 - how can I wait??)
  • found a diamond in my belly button
  • made non-alcoholic healthy drinks
  • watched all the Eurovision Song Contest participant videos and gave points to them
  • had grilled cheese and salad for lunch
  • put on a facial mask to look less ugly
  • went to buy a piece of ginger in a new späti that has everything. And juiced it with that rhubarb. Enjoyed with mineral water.
I thought that after all this I would be healthy but I wasn't - could only last one hour at work  yesterday.. Now I think I'm starting to feel normal. There would be a lovely birthday picnic today, but I still need to consider if I should participate: can't risk being ill next week when we're gonna get some VIP guests visiting us :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>