maanantai 19. toukokuuta 2014Tiitu Tatü Tata

Eli aikuisten kielellä Tiinan synttärit...

Jep, se oli ihan nätti lauantai tuossa muutama viikko sitten. Ja mikäs sen parempi tapa viettää sellaista päivää, kuin suunnata puistoon kera ystäväin.

Photo: Aleksi
Photo: Miia 
 Photo: Miia

 Photo: One random guy
 Photo: One random guy 
  Photo: Another random guy

Shotteja tarjottiin useammaltakin suunnalta ja niinpä humalatila oli auringonlaskuun mennessä takuuvarmasti saavutettu. Siirrytiin sankarin luo jatkamaan. Mikko sanoi, että mulla on kultakalan muisti. Kylmät makkarat käsiaseinamme kyseenalaista laulua hoilottaen siirrytiin U-Bahnilla meidän kulmille ja mihinkäs muuallekaan kuin Kaffee Burgeriin, josta on hyvää vauhtia kehittymässä mulle uusi Zur Quelle. Minut tunnetaan jo.


Baarissa törmättiin meidän iskän kääpiöversioon, joka tarjosi meille juomat, koska minulla on hyvä sydän. 


Tanssin hänen kanssaan myös, mistä seurauksena kipeät pakarat ja reidet - tiiättekös, ystävällisesti tietty tanssin samalla tasolla, polvet auvoisessa koukussa. Ja koitinpa nostaa kaverin ilmaankin valssaamaan (nolo miä), mutta ei hän sentään niin kevyt ollut.

Seuraavana päivänä iski iso paniikki, kun rahapussini olinpaikasta ei ollut tietoa. Loppu hyvin kaikki hyvin: lopulta se löytyi facebookin välityksellä synttärinsankarin keittiön patterin alta kera valtaisan huojennuksen. Huh, voisin ehkä pidättäytyä snapseista vähäksi aikaa.


Translation: It was a rather nice Saturday a few weeks ago. We headed to Tempelhof park to celebrate Tiina's birthday in the sun. And oh boy, did I get drunk from all those shots. Mikko said I had a goldfish memory.. After park we headed to birthday hero's place and later continued to Kaffee Burger were we met a midget version of my dad. How wicked!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>