perjantai 16. toukokuuta 2014Spesiaaliohjelmaa spesiaalivieraille


Kunniavieraat Ville ja Katri saapuivat Berliiniin pitkänperjantain iltana. Kuitsuin ne meille illallistamaan ja Gillen kans!Alkuruuaksi oli hedelmäinen kevätsalaatti. Olin ihan siinä luulossa, että pitää olla vegaania, ja siksi tässä salaatissa ei ollut juustoa missään muodossa. Vasta illan mittaa minulle selviskin, että vegetaarinenkin olisi riittänyt. No mutta, näillä mentiin.Pääruuaksi sieniä, porkkanaa ja bambunversoja valkosipulisessa ja chilisessä pähkinäkastikkeessa kera ohran.

Väliaikanumerona testattiin Katrin kanssa kummalle meistä eräs design-haalari nyt sitten paremmin sopisi, kas nähkääs kun tammikuussa sovittiin, että kummalle se paremmin seuraavan kerran tavattessamme passaa, saa sen pitää.

Loppupeleissä siinä kävi sitten niin, että voiton veikin Ville.


Naapuri liittyi sattumalta seuraamme ja kertoi, että hänellä on uutena harrastuksenaan pää alaspäin roikkuminen. Sen verran kiintoisalta kuulosti, että pakkohan sitä oli päästä koko porukan testaamaan samantien!

Photo: Mikko
 
Kolmen ruokalajin illalliseni huipentui Alisen jätskibaariin, jossa vaniljajäätelön kanssa oli tarjolla tummalla suklaalla ja ripauksella merisuolaa ryyditettyä kinuskia, karemellisoitua raparperia, tuoreita mansikoita ja paahdettua mantelia. Juu ja nomparelleja!

 
 
Lähdettiin vielä käymään lähibaarissa, kun halusin näyttää vieraillemme sen pyörivän tanssilattian.

Lauantai saapui kera auringon. 

 

Tytöt lähtivät metsästämään täydellistä hajuvettä (ja olivat siinä ohessa myös matkustaneet liikkuvalla sängyllä Alexanderplatzilta Brandenburgin portille - tosi tarina - näin kuvan!) ja me pojat jäätiin chillailemaan.


 
Ville oli itte tehnyt hienon soittimen!

 
Mentiin lähipuistoon pelaamaan erä Lupausta ja nauttimaan vähän virvokkeita ja lounas-evästä.

 
Sekoitin jäätelöä skumppaan ja tuntui ettei se jäätelö huvennut ikinä!

 
 
Illalla meille oli järjestetty huikea cocktail-koulutustilaisuus, jossa opittiin tekemään kolme täydellistä drinksua.

 
Pukukoodikin oli.

 
 
 
Suomalaisuutta kunnioittaen ja eritoten saunaa arvostaen turhat vaatteet oli määrä jättää kotiin. Ja ei, tässä kohdin alastomuudella ei ole mitään tekemistä seksin kanssa, niin kuin ei saunoessakaan. Rentouteen tähdättiin - onhan se mukavaa kun ei purista ja henkisestikin, kun ei tarvi aina miettiä mitä päälleen laittaisi (mietin silti vähän, sillä olenhan minä).

Hivuttauduttiin puoleksi yöksi kotiin nauttimaan myöhäinen illallinen (pitsaa sängyssä), ennen vähäisiä yöunia ja itse pääsiäisen koittamista.

 

Translation: Special guests deserve special program:

 • 3 course vegan meal by me
 • hanging from the ceiling upside down
 • getting styled pretty fashion forward
 • spinning dance floors
 • picnic in a park on a perfect sunny day with ice cream and sekt and card games
 • an amazing cocktail -lesson were we learned how to make three perfect cocktails
 • the dress code was to be pretty much naked, to respect Finland's sauna-culture (since we couldn't organize sauna), to feel comfortable in your own skin and not to stress about what to wear (just to be clarified if any of you thought anything else)
 • back at home around midnight to enjoy a late dinner (pizza in bed) before couple of hours' sleep and the actual Easter arriving

4 kommenttia :

 1. No nyt ei ihan pysty näkemään että oliko juhla-asusteen alaosakin maalattu vai nou? Mutta selvästikin, vanhaa Egotrippiä lainatakseni, fantastiset bileet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa'a, voimme vain arvailla! Ei vaan, nou. Ja oli hieno hetki!

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>