torstai 29. toukokuuta 2014Rise Lika a Phoenix


Heihei, vähän jälkijunassa tullaan, mutta elämä on ollut eloisaa ja työpäivät ylitöisiä, joten...

Jos nyt kuitenkin ihan toviksi palattaisiin muutaman viikon taakse, vuoden toiseksi tärkeimpään tapahtumaan (joulu olkoon ykkönen). Valmistauduttiin Euroviisu-iltaan sillä lailla, että käytiin kevyesti vähän shoppailemassa aurinkolasit ja parit paidat, sit kotiin kokkailemaan vesimeloni-kanasalaattia ja laittautumaan.

 
Photo: Anneka

Meidän alkuperäinen suunnitelma oli mennä katsomaan viisuja ulkoilma-leffateatteriin (Freiluftkino Kreuzberg), mutta kun sää näytti varsin epävakaalta, meinasi mennä vähän arpomiseksi. Päätettiin kuitenkin pitää kiinni alkuperäisestä suunnitelmasta, ottaa vaan riittävästi lämmintä vaatetta mukaan ja sateenvarjot kans!

 Photo: Anneka
Photo: Anneka
Photo: Tiia
Se oli hyvä päätös! Vaikka välillä vähän ripsuttelikin taivaalta, niin en olis kyllä halunnut olla missään muualla viisuja seuraamassa - ahdas baari ei tuntunut niin kovin houkuttavalta, kun ilmaiseksi pääsi raittiiseen ulkoilmaan, jossa on tilaa nautiskella, nähdä ja tanssahdella. Täytyy tosin myöntää, että baarin hinnat olivat huolestuttavasti kallistuneet: skumppapullo oli 14 euroa ja viime vuonna muistelen sen olleen about puolet edullisempi! Noh, onneksi ihanat juontajat tarjoilivat vähän väliä shotteja, niin ei vireystaso päässyt missään vaiheessa laskemaan.

Photo. Anneka
Photo: Anneka
Photo. Anneka
Photo: Iina
 
Photo: Mikko
 
 
Ilta sai hienon päätöksen kun ihan oikea voitti!

Photo. Mikko
Photo: Mikko
Itävallan lisäksi tykkäsin Ranskasta, Ruotsista, Ukrainasta, sekä pudonneista Liettuasta ja Israelista. Venäjä ja Slovenia olivat ihan kivoja kans ja Portugalin olisin ihan jo silkan kämppiyden tähden toivonut pääsevän finaaliin.

Seuraavana päivänä näky parvekkeelta oli aika epätodellinen.

 
 Photo: Anneka
Köllittiin ja katottiin telkkaria ja tilattiin ruokaa kunhan oltiin päästy yksimielisyyteen siitä, kuka ruokalähetille avaisi oven.

 
Translation: We had decided to go to Freiluftkino Kreuzberg to watch the Eurovision Song Contest and so we did even though the forecasts said it would rain. We packed with us warm clothes and umbrellas. It did rain a bit but I wouldn't have wanted to be in any other place! And the best one won! The night was as magical as next day's view from our balcony.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>